Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

 Πήρε… μπροστά η Λιντς, «λιποθυμά» εκτός η Χετάφε

Σημάδια ανάκαμψης εμφάνισε η Λιντς στο προηγούμενο της ματς, θα τη στηρίξουμε απόψε, αξίζει το ρίσκο. Στην Ισπανία, η Χετάφε μετρά 17 διαδοχικά εκτός έδρας ματς χωρίς νίκη, δύσκολα θα φανεί ανταγωνιστική στο «Σαν Μαμές».

Όλες οι πληροφορίες για την βετ365

  1. Γουλβς – Λιντς (22:00)

Συνεχίζουμε με την Πρέμιερ Λιγκ. Η Γουλβς μετά τη νίκη επί της Έβερτον (1-0) είναι πολύ κοντά στο να κλειδώσει την παρουσία της στην 8άδα. Διατηρεί ελπίδες ακόμα για ευρωπαϊκό εισιτήριο, έστω κι αν έχει να κοντράρει… μεγαθήρια. Της… πάνε οι Παρασκευές, τις 5 τελευταίες φορές που κλήθηκε να αγωνιστεί τη συγκεκριμένη ημέρα για την PL σημείωσε 4 νίκες! Η Λιντς «ανάσανε» με τη νίκη επί της Νόριτς. ήταν το πρώτο τρίποντο με τον Τζέσι Μαρς στο τιμόνι και διέκοψε σερί 6 ηττών.

➥ Η Λιντς έβγαλε αντίδραση στο προηγούμενο ματς και έδειξε σημάδια βελτίωσης. Αξίζει το ποντάρισμα στο αουτσάιντερ, το διπλό πληρώνει απόδοση 3.30.

  1. Μπιλμπάο – Χετάφε (22:00)

Ολοκληρώνουμε τη βόλτα από το ποδόσφαιρο στην Ισπανία. Η Αθλέτικ πληρώνει την αδυναμία της μακριά από το Μπιλμπάο. Η ήττα από την Μπέτις ήταν η τρίτη συνεχόμενη εκτός, κι ενώ στο γήπεδό της έχει πάρει τρία διαδοχικά τρίποντα. Απόψε θα απουσιάσουν ο σημαντικός στόπερ Μαρτίνεθ και ο βασικός μέσος Ντάνι Γκαρθία. H Χετάφε έφερε κόντρα στη Βαλένθια το τρίτο «Χ» στις 4 τελευταίες αγωνιστικές. Απογοητευτική εκτός έδρας, αγνοεί το διπλό στις 17 τελευταίες εξόδους της στη La Liga (0-7-10). Θα αγωνιστεί κανονικά ο μέσος Μαξίμοβιτς, λύθηκε το μπέρδεμα σχετικά με το πόσες κίτρινες έχει δει.

➥ Ομάδα έδρας η Μπιλμπάο, ενώ η Χετάφε… τρομάζει και με την ιδέα να σημειώσει διπλό. Λογικός ο άσος, πληρώνει απόδοση 1.76.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+ ΕΕΕΠ*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+ ΕΕΕΠ

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!