Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

“Παίρνει” πίσω η ΔΕΥΑΚ την διακοπή νερού σε όσους χρωστούν λόγω κορωνοϊού

Ανεστάλη το μέτρο διακοπής υδροδότησης σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Νησιού για  ληξιπρόθεσμες οφειλές καταναλωτών,  σύμφωνα με νέα ανακοίνωση της Επιχείρησης, λόγω κορωνοϊού.

 

 

Να υπενθυμίσουμε ότι η αρχική ανακοίνωση ανέφερε τα εξής:

Η ΔΕΥΑΚ ξεκινά πρόγραμμα διακοπών υδροδότησης σε  όσους έχουν:

  • επαγγελματική χρήση – επιχειρήσεις με οφειλές πάνω από 300€ συμπεριλαμβανομένων των προσαυξήσεων ή έχουν τουλάχιστον 2 λογαριασμούς (τρίμηνα) ανεξόφλητους
  • οικιακή παροχή με οφειλές πάνω από 200€ συμπεριλαμβανομένων των προσαυξήσεων ή έχουν τουλάχιστον 2  λογαριασμούς  (τρίμηνα) ανεξόφλητους,
  • κάνει ρύθμιση οφειλών και έχουν ανεξόφλητες 3 δόσεις.

“Παρακαλούνται όλοι οι καταναλωτές που οφείλουν λογαριασμούς να προσέλθουν να εξοφλήσουν ή να ρυθμίσουν τις  οφειλές τους , προκειμένου να αποφύγουν το αναγκαστικό μέτρο της διακοπής υδροδότησής και της αποστολής των οφειλών τους στην αρμόδια ΔΟΥ” αναφέρει ανακοίνωση της επιχείρησης.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!