Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Στηρίζει τον αγώνα των ιδιοκτητών τουριστικών λεωφορείων η Ένωση Ξεναγών με φόντο τα “κόκκινα” λεωφορεία

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ένωση Ξεναγών Κέρκυρας με την οποία εκφράζει εκ νέου την συμπαράστασή της στο σωματείο ιδιοκτητών τουριστικών λεωφορείων στον δικαστικό αγώνα που έχει ξεκινήσει εναντίον τους με φόντο τα “κόκκινα” λεωφορεία και το κυκλοφοριακό φόντο στο κέντρο της πόλης που πιστεύεται πως προκαλείται. Αυτήν την θέση εκφράζουν άλλωστε με ανακοινώσεις τους, σύλλογοι και σωματεία.

 

Η ανακοίνωση της Ένωσης Ξεναγών

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση παρατηρούμε τα τελευταία εικοσιτετράωρα την αφύπνιση πολλών τοπικών σωματείων σχετικά με το πρόβλημα που δημιουργεί εδώ και τόσο καιρό η κυκλοφορία αναρίθμητων ανοικτού τύπου περιηγητικών λεωφορείων στο – ήδη υπερφορτωμένο – οδικό δίκτυο της πόλης και των περιχώρων. Η Ένωσή μας ήταν ίσως το πρώτο σωματείο, μετά από αυτό των λεωφορειούχων, που εξέφρασε δημόσια με δελτίο τύπου αντιρρήσεις και ανέλυσε τα προβλήματα που το πλήθος των οχημάτων αυτών προκαλεί στο κυκλοφοριακό και στην ποιότητα ζωής του ντόπιου πληθυσμού. Το παρόν δελτίο τύπου αποσκοπεί στο να εκφράσουμε εκ νέου τη στήριξή μας στο Σωματείο Ιδιοκτητών Λεωφορείων και στον αγώνα τους, που είχε ως συνέπεια να σύρονται στα δικαστήρια, αφού – όπως είναι γνωστό – η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση.

Για το Δ.Σ.

Η Πρόεδρος Μάγδα Κουσουνή 

Η Γραμματέας Σοφία Νταρή

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!