Quantcast
SLIDERΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Παγετός σημειώθηκε σήμερα στην Κέρκυρα, νέα πτώση του υδράργυρου απο Κυριακή

Παγετός σημειώθηκε σήμερα νωρίς το πρωί σε κοιλάδες και παραποτάμιες περιοχές της Κέρκυρας, καθώς και στα ορεινά.

Η θερμοκρασία στο Τεμπλόνι έπεσε στους -1,1°C, ενώ στην Πετάλεια στους 0°C.

Από την Κυριακή το βράδυ αναμένεται νέα πτώση της θερμοκρασίας καθώς τα Θεοφάνεια, θα σημειωθούν οι χαμηλότερες θερμοκρασίες του φετινού χειμώνα στο νομό.

Την Κυριακή μάλιστα, φαίνονται και κάποιες ασθενείς βροχοπτώσεις μέσα στην μέρα. Αν τα φαινόμενα διατηρηθούν όταν σημειωθεί η πτώση της θερμοκρασίας, ενδέχεται να υπάρξουν κάποιες νιφαδοπτώσεις στα ψηλά του Παντοκράτορα. Φυσικά δεν φαίνονται αξιόλογα φαινόμενα και η πιθανότητα νιφαδοπτώσεων είναι μικρή, συνεπώς δεν προβλέπεται ούτε χιονόστρωση. Η ημέρα των Θεοφανείων θα κυλήσει με ηλιοφάνεια αλλά και αρκετό κρύο.

Επίσης, όπως φαίνεται στον χάρτη, κατά τη διάρκεια της Κυριακής φαίνεται ότι θα έρθει πολική αέρια μάζα από την Σιβηρία.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!