Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Πανελλαδικές: Ο Σπύρος Στρατηγός πρώτευσε στην Κέρκυρα!

Ο μαθητής του 4ου Γενικού Λυκείου Κέρκυρας αρίστευσε στις φετινές πανελλαδικές στην Κέρκυρα επιτυγχάνοντας μέγιστο αριθμό μορίων 19.560 στο επιστημονικό του πεδίο.

Η ανακοίνωση-ενημέρωση του 4ου Λυκείου

Ο μαθητής Σπυρίδων Στρατηγός του Σταματίου, της Ομάδας Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών της Γ τάξης του σχολείου μας, αρίστευσε στις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις επιτυγχάνοντας μέγιστο αριθμό μορίων 19.560 στο επιστημονικό του πεδίο.
Ο μαθητής κατατάσσεται πρώτος ανάμεσα στους υποψηφίους της Κέρκυρας που έλαβαν μέρος στις Πανελλαδικές Εξετάσεις φέτος.
Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 4ου ΓΕΛ εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στον μαθητή μας και στους γονείς του, για την επιτυχία του και του ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία σε ό,τι επιλέξει να κάνει στη συνέχεια.
Μπράβο Σπύρο!!!

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!