Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Παράδοση-παραλαβή του χαρτοφυλακίου της Επιχειρηματικότητας και Ανταγωνιστικότητας

Πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα (25/10) στην Κέρκυρα η παράδοση-παραλαβή του χαρτοφυλακίου της Επιχειρηματικότητας και Ανταγωνιστικότητας μεταξύ του νέου Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας και Ανταγωνιστικότητας, Γ. Στασινόπουλου, με τον απερχόμενο Αντιπεριφερειάρχη και νυν Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού & Πολιτισμού, Αλ. Αλεξάκη. Έγινε αναλυτική ενημέρωση από τον κ. Αλεξάκη σχετικά με τα τρέχοντα ζητήματα του χαρτοφυλακίου, αλλά και όλα τα εκκρεμή θέματα της επόμενης περιόδου. Υπήρξε ανταλλαγή απόψεων και θέσεων.
«Αποτελεί κοινό τόπο η θέληση να συνεχιστούν και να ενταθούν όλες οι δράσεις που είναι σε εξέλιξη, σύμφωνα με το πρόγραμμα της Περιφερειακής Αρχής και τις οδηγίες της περιφερειάρχη μας κ. Ροδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου, όπως η ενίσχυση των επιχειρήσεων που επλήγησαν από τον
Covid19, ο προγραμματισμός για τo επόμενο ΕΣΠΑ 2021-27, η προώθηση και υλοποίηση περαιτέρω παρεμβάσεων που θα ωφελήσουν τις επιχειρήσεις της Περιφέρειάς μας στο μέλλον. H Περιφέρεια Ιονίων Νήσων μπορεί και πρέπει να γίνει κόμβος επιχειρηματικότητας, καινοτομίας και ανάπτυξης στη χώρα μας και οφείλει να εκμεταλλευτεί την παρούσα ευνοϊκή συγκυρία»
, αναφέρει ο κ. Στασινόπουλος.

 

*imerazante.gr

 

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα

Ακολουθήστε μας στο instagram @kerkyrasimera

Ακολουθήστε μας στο twitter @kerkyrasimera

Ακολουθήστε μας στο Facebook kerkyrasimera.gr

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!