Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Παρακολουθήστε ζωντανά τη συναυλία της “ΜΑΝΤΖΑΡΟΣ” στις 20:30!

Το Μουσικό Σώμα της «Φιλαρμονικής Εταιρίας “Μάντζαρος”»,απόψε, Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 20:30,  πραγματοποιεί Συναυλία, χωρίς κοινό, “Για την επέτειο των 200 ετών από την κήρυξη της Ελληνικής Επανάστασης”, σε ένα από τα ομορφότερα σημεία της Αυτοκρατορικής Έπαυλης του Αχιλλείου. Παρακολουθείστε ζωντανά τη συναυλία μέσω του @kerkyrasimera.gr

Το ρεπερτόριο της συναυλίας αυτής αποτελείται από έργα Ελλήνων και ξένων Φιλελλήνων Συνθετών, όπως των: Π. Καρρέρ, Σ. Σαμάρα, Ν. Χ. Μάντζαρου, F. Herold, Μ. Θεοδωράκη κ.α. Η συναυλία μεταδίδεται απευθείας από τον τηλεοπτικό σταθμό “Corfu Channel”, καθώς και διαδικτυακά από τις ιστοσελίδες του blog “Corfu tv news” και του site “www.kerkyrasimera.gr”, καθώς και από τις διαδικτυακές σελίδες της ΦΕΜ και το YouTube. Επίσης η συναυλία θα μεταδοθεί και από το “Start tv” σε μαγνητοσκόπηση, σε ημερομηνία και ώρα για τις οποίες θα ενημερώσουμε σχετικά το κοινό. Το μουσικό σώμα της «Μάντζαρος» θα διευθύνει Αρχιμουσικός κ. Σωκράτης Ανθης.
Διαβάστε περισσότερα στο: https://www.kerkyrasimera.gr/archives/108836

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!