Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Αυλωνίτης: “Είναι χρέος μας να σταθούμε δίπλα στους ανθρώπους του Ε.Κ.Α.Β. Κέρκυρας”

Στην επίκαιρη συζήτηση που διοργάνωσε σήμερα, στο χώρο του Επιμελητηρίου, το Σωματείο των Εργαζομένων στο Ε.Κ.Α.Β. Κέρκυρας για την υποστελέχωση των υπηρεσιών της επιχειρησιακής του δομής και την επιτακτική ανάγκη λήψης πρωτοβουλιών ενίσχυσής της.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση: “Μετά τη μηνυτήριά μου αναφορά προς τον Εισαγγελέα του νησιού μας σχετικά με την άδικη απώλεια του αγαπητού μας Στράτου Ταγκατίδη και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έδρασε η τοπική υπηρεσία του Ε.Κ.Α.Β., κατέθεσα στον αρμόδιο Υπουργό της Υγείας επίκαιρη ερώτηση, ακριβώς για να συζητήσουμε ζωντανά και μπροστά στα μάτια των Κερκυραίων συμπολιτών μας, τις τεράστιες ελλείψεις του Ε.Κ.Α.Β Κέρκυρας και την γραφειοκρατία που δυσχεραίνουν το έργο διάσωσης και διακομιδής ασθενών και τραυματιών, αλλά και τους τρόπους άμεσης κάλυψης των αναγκών για την εύρυθμη λειτουργία και προσφορά του προς το κοινωνικό σύνολο.
Είναι χρέος μας να σταθούμε δίπλα στους ανθρώπους του Ε.Κ.Α.Β. Κέρκυρας που παλεύουν καθημερινά να ανταποκριθούν στο έργο τους, αλλά και δίπλα στους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη, ειδικά μέσα σε συνθήκες υγειονομικής πανδημίας να λάβουν με ποιοτικό τρόπο τις υπηρεσίες του δημόσιου Εθνικού Συστήματος Υγείας.”.
 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!