Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΤΟΠΙΚΑ

Παρατείνεται η έκθεση Μηνύματα Ψυχής «Σ. Αλαμάνος» στην Κερκυραϊκή Πινακοθήκη

Η Κερκυραϊκή Πινακοθήκη ανακοινώνει την παράταση της περιοδικής έκθεσης Μηνύματα Ψυχής «Σ. Αλαμάνος» έως τις 10 Σεπτεμβρίου 2021:

Η παρούσα έκθεση αποτελείται από πέντε ενότητες έργων μικτής τεχνικής από τη Μόνιμη Συλλογή της πινακοθήκης, που παρουσιάζονται για πρώτη φορά στο κερκυραϊκό κοινό. Στην έκθεση συμπεριλαμβάνονται και μακέτες από την εικονογράφηση του περιοδικού Πόρφυρας (Αφιέρωμα στον Ντίνο Θεοτόκη). Τα έργα, μας μεταφέρουν στον κόσμο του αείμνηστου Σπύρου Αλαμάνου, που ως δημιουργός κατάφερε να δώσει μορφή στις ανησυχίες του και να κάνει το θεατή ενεργό συμμέτοχό του. Σας περιμένουμε στην Κερκυραϊκή Πινακοθήκη για να θαυμάσουμε ακόμα μια φορά το μεγαλείο της τέχνης του και την ιδιαίτερη προσωπική γραφή του.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!