Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Πληροφορίες για σύλληψη υπαλλήλου του Συγκοινωνιών το πρωί της Πέμπτης

 

 

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, χθες το πρωί συνελήφθη υπάλληλος των συγκοινωνιών, η οποία ωστόσο μέχρις ώρας δεν έχει επιβεβαιωθεί από την Αστυνομία, η οποία δεν έχει εκδώσει σχετικό δελτίο τύπου.

Την ίδια ώρα, στην Κέρκυρα βρίσκεται κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας προκειμένου να διερευνήσουν την υπόθεση του Τμήματος Συγκοινωνιών. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αστυνομικοί αρχικά ξεκίνησαν τον έλεγχο στην Διεύθυνση Συγκοινωνιών και στην συνέχεια έκαναν έρευνα με την παρουσία της Αντεισαγγελέως στα σπίτια υπαλλήλων.
Να υπενθυμίσουμε πως η ίδια υπόθεση είχε απασχολήσει την τοπική – και όχι μόνο – κοινωνία, πέρσι, (Μάϊος 2018), όταν γινόταν λόγο για υπόθεση διαφθοράς σε σχέση με την έκδοση αδειών οδήγησης στο Τμήμα Μεταφορών της Π.Ε. Κέρκυρας.

Μάλιστα πέρσι τέτοια εποχή ήρθαν στην Κέρκυρα οι ελεγκτές Δημόσιας Διοίκησης όπου πήραν στοιχεία μαζί τους, αλλά ποτέ δεν ανακοινώθηκε το πόρισμα της συγκεκριμένης υπόθεσης.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!