Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Κινητοποίηση διαμαρτυρίας από την Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Κέρκυρας

Σε κινητοποίηση διαμαρτυρίας προχωρά η Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Κέρκυρας, με αφορμή τον σοβαρό τραυματισμό αστυνομικού στα πρόσφατα επεισόδια στο Ρέντη.

Η ανακοίνωση
Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι, ”Η υπομονή μας εξαντλήθηκε, πρέπει να δώσουμε ένα δυναμικό
παρών σ’ αυτή την κινητοποίηση ! 
Με αφορμή την οργανωμένη και με ανθρωποκτόνο πρόθεση επίθεση εναντίον της αστυνομικής δύναμης, έξω από τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, που είχε σαν αποτέλεσμα το βαρύτατο τραυματισμό του συναδέλφου μας, η Ένωση Αστυνομικών Υπάλληλων Νομού Κέρκυρας καλεί όλα τα μέλη της σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 14:00 στην είσοδο του Αστυνομικού Μεγάρου Κέρκυρας.
Καλείστε όλοι να διατρανώσουμε την αντίθεση μας εναντία στη βία, εναντία στην ολιγωρία της κυβέρνησης και την αδιαφορία της κοινωνίας που ανέχεται εγκληματικές συμπεριφορές και δεν αντιδρά προκειμένου να τις καταδικάσει και να τις απομονώσει.
Επιβάλλεται η παρουσία όλων στην ένστολη συγκέντρωση διαμαρτυρίας. Καμία απουσία δεν δικαιολογείται, το οφείλουμε στο συνάδελφο μας και σε όλους τους αστυνομικούς που έχουν πέσει θύματα επιθέσεων και βίας.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!