Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ποντάρισμα στην εμβόλιμη αγωνιστική της Premier League

Τρία παιχνίδια έχουμε ξεχωρίσει στο webfreebets.com από το κουπόνι του στοιχήματος για σήμερα, με το πρόγραμμα να είναι μεγάλο και το ενδιαφέρον να βρίσκεται στην Αγγλία σε αγορές μέσα από την πλατφόρμα της novibet.

 

ΤΣΕΛΣΙ – ΛΕΣΤΕΡ (22.15) 

 

Με την πλάτη στον τοίχο γηπεδούχοι οι οποίοι βρίσκονται ένα βαθμό πάνω από την Λίβερπουλ, κρατώντας στην τελευταία θέση που οδηγεί στο Champions League. Το περασμένο Σάββατο ηττήθηκαν στον τελικό κόντρα στη Λέστερ με 1-0 χάνοντας έτσι την ευκαιρία να κατακτήσουν τον πρώτο τίτλο της χρονιά. Τα δύο τελευταία παιχνίδια της  ομάδας του Τούχελ και ο τελικός του Champions League με αντίπαλο τη Μάντσεστερ Σίτι θα κρίνουν πάρα πολλά για την συνέχεια των «Μπλε» αλλά και για το μέλλον του Γερμανού τεχνικού.  

 

Από την άλλη η Λέστερ πλέει σε πελάγη ευτυχίας, έχοντας καταφέρει να πάρε το 2ο τρόπαιο της ιστορίας της, την τελευταία πενταετία μετά το θαύμα του 2016 με την κατάκτηση της Premier League. Το σύνολο του Μπρένταν Ρότζερς μετά από μία πολύ περίεργη χρονιά βρίσκεται στην 3η θέση του πρωταθλήματος με 66 βαθμούς και χρειάζεται 1 πόντο στις εναπομείναντες αγωνιστικές για να εξασφαλίσει και μαθηματικά τη συμμετοχή του στο επόμενο Champions League. 

 

Η Τσέλσι θέλει μόνο νίκη για να κρατήσει μακριά την Λίβερπουλ και το παιχνίδι κόντρα στη Λέστερ σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα από τον τελικό είναι μία αφορμή για εκδίκηση. Ο άσος (1) στο 1.70 με βάση και την ποιότητα των δύο ομάδων κρίνεται εξαιρετικός και θα προστεθεί στις επιλογές μου. 

 

 

ΜΠΡΑΙΤΟΝ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ (21.00) 

 

Ισόπαλη αναδείχθηκε η Μπράιτον την περασμένη αγωνιστική εντός έδρας κόντρα στην Γουέστ Χαμ “γκρεμίζοντας” τα όνειρά των φιλοξενούμενων για την διεκδίκηση μιας θέσης στο επόμενο Champions League. Το σκορ στην αναμέτρηση άνοιξε στο 84ο λεπτό για την Μπράιτον ο Γουέλμπερκ με τα «σφυριά» να απαντούν άμεσα, για το τελικό 1-1. Βαθμολογικά γηπεδούχοι δεν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα έχοντας εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία βρισκόμενοι στην 17η θέση του πρωταθλήματος. 

 

Στο αντίπαλο στρατόπεδο η Μάντσεστερ Σίτι έχοντας κατακτήσει τη φετινή Premier League κοιτάζει μόνο τον τελικό του champions league όπου θα αντιμετωπίσει σε Αγγλικό “εμφύλιο” την Τσέλσι στα τέλη του μήνα. Την περασμένη αγωνιστική σε έναν αδιάφορο παιχνίδι και με πολλές αλλαγές από τον Γκουαρντιόλα κατάφερε να ανατρέψει δύο φορές το εις βάρος της σκορ απέναντι στη Νιουκάστλ σε ένα παιχνίδι διαφήμιση του ποδοσφαίρου που έληξε τελικά 3-4 υπέρ των «πολιτών». Παρά τα πολλά αδιάφορα παιχνίδια για την Σίτι το τελευταίο διάστημα, η ομάδα έχει καταφέρει να μείνει συγκεντρωμένη έχοντας μόλις μία ήττα στα τελευταία πέντε παιχνίδια της, αυτή είναι από την Τσέλσι για το πρωτάθλημα στις 8 Μαϊου. 

 

Τεράστια διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες με την Μάντσεστερ Σίτι υπό φυσιολογικές συνθήκες να έκανε περίπατο στο Μπράιτον. Τώρα οι “πολίτες” έχουν στρέψει αλλού το βλέμμα τους κάτι που τους κάνει αρκετά ευάλωτους αμυντικά. Η Μπράιτον σκοράρει σχεδόν σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της και το σενάριο να δούμε γκολ και από τις δύο ομάδες έχει μεγάλες πιθανότητες επαλήθευσης. Ποντάρισμα στο Goal-Goal σε απόδοση 2.00 . 

 

 

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ – ΛΙΝΤΣ (20.00) 

 

Από δύο σερί νίκες προέρχονται οι “άγιοι” οι οποίοι δείχνουν το τελευταίο διάστημα πώς αδίκησαν τον εαυτό τους όλη τη χρονιά με τις εμφανίσεις που έκαναν. Την περασμένη αγωνιστική επικράτησαν εντός έδρας της Φούλαμ με 3-1 φτάνοντας έτσι τους 43 βαθμούς σε 36 παιχνίδια έχοντας συνολικά στο πρωτάθλημα 12 νίκες 7 ισοπαλίες και 17 ήττες. Το σκορ στην αναμέτρηση άνοιξε στο 27ο λεπτό ο Άνταμς με τους Τέλλα και Γουόλκοτ να ολοκληρώνουν τον θρίαμβο για τους «Αγίους». Το μόνο που κατάφερε η φούλαμ ήταν να μειώσει στο 75ο λεπτό με τον Καρβάλιο σε 2-1.  

 

Από την άλλη η ομάδα του Μπιέλσα βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση προερχόμενη από δύο σπουδαίες εμφανίσεις και νίκες κόντρα σε Τότεναμ και Μπέρνλι. Στο παιχνίδι κόντρα στην δεύτερη, η Λιντς έκανε περίπατο επικρατώντας εκτός έδρας με 4-0 έχοντας σε εκπληκτική βραδιά τους Ροντρίγκο και Χάρισον με τον πρώτο να σημειώνει δύο τέρματα και τον δεύτερο ένα γκολ και δύο ασίστ. Βαθμολογικά οι “νεοφώτιστοι” βρίσκονται εντός της πρώτης δεκάδας, έχοντας συγκεντρώσει σε 36 παιχνίδια 53 βαθμούς με 16 νίκες 5 ισοπαλίες και 15 ήττες. 

 

Σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση η Λιντς η οποία δείχνει πως εκτός έδρας εμφανίζεται αρκετά ανταγωνιστική. Από την άλλη οι «άγιοι» στο «Σεντ Μέριζ» παραμένουν αήττητοι στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια τους με την αναμέτρηση έχει τεράστιο ενδιαφέρον ως προς την έκβαση της. Ο Μπιέλσα έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στους φιλοξενούμενους με το διπλό (2) στο 2.40 να αξίζει το ρίσκο.  

 

Ενημερωθείτε στο webfreebets.com για τις τελευταίες στοιχηματικές προβλέψεις σε αγώνες ποδοσφαίρου και μπάσκετ. Βρείτε επίσης παρουσίαση και ανάλυση για τις καλύτερες στοιχηματικές για νόμιμο online στοίχημα και καζίνο στην Ελλάδα.

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!