Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρεμιέρα κερκυραϊκού διαιτητικού καρέ στη Γ΄Εθνική

Πρεμιέρα στα Εθνικά πρωταθλήματα θα κάνει την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020 η κερκυραϊκή διαιτησία.
Συγκεκριμένα ο Κώστας Γιούργας ως διαιτητής και οι Χάρης Σκορδίλης- Γεράσιμος Μιχαλάς ως βοηθοί ορίστηκαν από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ «άρχοντες» του αγώνα Θύελλας Κατσικά – Αναγέννησης Άρτας για τον 5ο όμιλο Γ΄Εθνικής. Το ματς, που γίνεται στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής θα πραγματοποιηθεί στις 4 το απόγευμα της ερχόμενης Κυριακής στο γήπεδο της ΕΠΣ Ηπείρου, στα Γιάννενα. Επίσης ο Νίκος Κούλιας της ΕΠΣ Κέρκυρας ορίστηκε παρατηρητής στον αγώνα του ΟΦΑΜ με τον Μ. Αλέξανδρο Καλλιθέας Καστοριάς, που θα διεξαχθεί την ίδια ημέρα και ώρα στο δημοτικό γήπεδο Αγ. Ματθαίου.

Οι διαιτησίες των κερκυραϊκών ομάδων
Την ερχόμενη Κυριακή ρίχνονται στη μάχη του πρωταθλήματος Γ΄Εθνικής και οι τρεις κερκυραϊκές ομάδες, ΑΕ Λευκίμμης-ΟΦΑΜ & Κέρκυρα, που μετέχουν στον 5ο όμιλο. Τους αγώνες των ομάδων του νησιού μας θα διευθύνουν οι εξής:
16:00 ΔΗΜ. ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ ΠΡΕΒ. Π.Α.Σ. ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ -ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ Α.Ε. Διαιτητής: ΤΑΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΗΠΕΙΡΟΥ ) Βοηθοί: ΘΑΝΑΣΙΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΗΠΕΙΡΟΥ) ΣΠΥΡΟΓΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΗΠΕΙΡΟΥ ) Παρατηρητής: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΑΡΤΑΣ )
15:00 ΔΗΜ. ΣΤ. ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΠΑΝΑΓΡΙΝΙΑΚΟΣ – ΚΑΣΣΙΟΠΗΣ Α.Ο. ΚΕΡΚΥΡΑ Διαιτητής: ΚΑΤΣΙΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (ΗΠΕΙΡΟΥ) Βοηθοί: ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ (ΗΠΕΙΡΟΥ)ΠΑΝΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ (ΗΠΕΙΡΟΥ) Παρατηρητής: ΜΑΝΘΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ (ΑΧΑЇΑΣ)
16:00 ΔΗΜ. ΑΓ. ΜΑΤΘΑΙΟΥ ΑΓ. ΜΑΤΘΑΙΟΥ Ο.Φ. -ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Α.Σ. Διαιτητής: ΣΙΝΤΟΡΗΣ ΜΑΡΙΟΣ (ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ) Βοηθοί: ΠΑΠΑΛΑΖΑΡΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ) ΡΑΠΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ Παρατηρητής: ΚΟΥΛΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (ΚΕΡΚΥΡΑΣ)

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!