Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ: Ο Ηρακλής Κέρκυρας δύο μετάλλια στο Πανελλήνιο Κύπελλο

Με δύο μετάλλια, ένα χρυσό και ένα χάλκινο, επέστρεψε η αποστολή του Ηρακλή Κέρκυρας από την Χαλκιδική, όπου το Σαββατοκύριακο πήρε μέρος  στo Κυπέλλο Πανελλήνιας συμμετοχής TAE KWON DO με την επωνυμία «Σταμάτης Κάσσης», που  πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κλειστό Στάδιο Πολυγύρου.

Συγκεκριμένα το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Πουλιάσης Βασίλειος-Θαλής στα -53kg της κατηγορίας Παίδων έγχρωμων ζωνών και το χάλκινο ο Σκαρμούτσος Γιώργος στα -49kg της ίδιας κατηγορίας. Σους αγώνες συμμετείχαν περισσότεροι από 600 αθλητές-τριες όλων των κατηγοριών από τα περισσότερα σωματεία ταεκβοντο της χώρας. Ο Ηρακλής Κέρκυρας πήρε μέρος με πέντε αθλητές και μία αθλήτρια.

 

Εκτός των δύο Παίδων, που ανέβηκαν στο βάθρο, η Βάσω Παπαδοπούλου αγωνίστηκε στα -51kg μαύρων ζωνών, ο Παναγιώτης Μασωνίδης στην κατηγορία -41kg μαύρων ζωνών καθώς και οι Αθανάσιος Πρωτοψάλτης & Δημήτρης Χειμαριός στην κατηγορία -41kg Παίδων έγχρωμων ζωνών, παρά την προσπάθειά τους δεν κατάφεραν να προκριθούν στους αγώνες διεκδίκησης μεταλλίου. Συνοδός των αθλητών ήταν ο προπονητής του Ηρακλή Κέρκυρας Νίκος Δουλγέρης, ο οποίος σχολίασε ότι “Όλοι οι αθλητές μας είχαν πολύ καλές εμφανίσεις και αποκόμισαν ακόμα μία εμπειρία με τη συμμετοχή τους στους αγώνες κυπέλου”.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!