Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Πυγμαχία: Άτυχος ο Ι. Κεφαλληνός στο ντεμπούτο σε Παγκόσμιο

Ο πυγμάχος μας Ισίδωρος Κεφαλληνός στο ντεμπούτο του σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ήταν άτυχος.

Συγκεκριμένα ο 18χρονος αθλητής του ΠΑΟ Κέρκυρας, την Κυριακή αντιμετώπισε στην κατηγορία 86-92kg  τον Αρμένιο Hovakimyan Avetik για την 2η φάση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Νέων.

 Ο πρωταθλητής στον πρώτο γύρο είχε πάρει τον αέρα του αντιπάλου του, επικρατώντας κατά κράτος. Ωστόσο ένας αναπάντεχος τραυματισμός στο αριστερό του μάτι και παρά το γεγονός ότι προσπάθησε δύο φορές να συνεχίσει,  οδήγησε τον γιατρό της διοργάνωσης  κατά την διάρκεια της εξέλιξης του 2ου γύρου, να κρίνει ότι πρέπει να σταματήσει τον αγώνα για να προστατευτεί από ενδεχόμενη μεγαλύτερη ζημία στο τραυματισμένο μάτι του αθλητή μας. 

Ο κερκυραίος πυγμάχος είχε προκριθεί χωρίς αγώνα στην Β΄φάση, ενώ ο αντίπαλός του είχε αποκλείσει με νοκ άουτ τον Εσθονό  Kii Roman. Υπενθυμίζεται ότι ο Ισίδωρος Κεφαλληνός  μετέχει με την Εθνική ομάδα της Ελλάδας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων, το οποίο διεξάγεται από 15 έως 26 Νοεμβρίου στην πόλη La Nucia της Ισπανίας.  

Με τον αθλητή μας, στην Ισπανία βρίσκεται και ο προπονητής του Χρήστος Μοσχάτ, ο οποίος δήλωσε: “Είμαστε υπερήφανοι για την εξαιρετική του αυτή εμφάνιση που για πρώτη φορά στην ιστορία της Κέρκυρας έλαβε χώρα αθλητής της να λάβει συμμετοχή σε ΠΑΓΚΌΣΜΙΟ επίπεδο πυγμαχίας και του ευχόμαστε περαστικά και γρήγορη ανάρρωση”. Η Ελλάδα μετέχει στους αγώνες με επτά αθλητές & μία αθλήτρια και ήδη πέντε από αυτούς έχουν περάσει στην τελική πεντάδα των κατηγοριών τους και διεκδικούν Παγκόσμια μετάλλια.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!