Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Προς ενίσχυση η δύναμη του ΕΚΑΒ Κέρκυρας

Τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου, ανακοινώθηκε στα κεντρικά του ΕΚΑΒ, εκδήλωση ενδιαφέροντος για εσωτερικές μετακινήσεις, εργαζομένων από την υπόλοιπη Ελλάδα, που ενδιαφέρονται να έρθουν στο νησί μας, προκειμένου να ενισχυθεί ο τομέας Κέρκυρας, για τους μήνες Δεκέμβριος 2019 – Ιανουάριος 2020, από 4 άτομα.
Αναλυτικά, σύμφωνα με το σωματείο εργαζομένων ΕΚΑΒ Κέρκυρας, «την Τρίτη 5 Νοεμβρίου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του Προέδρου του ΕΚΑΒ, κύριου Παπαευσταθίου και εμού, για τις ανάγκες του νομού.

Aπο τη συνάντηση του προέδρου εργαζ. ΕΚΑΒ Κέρκυρας Σπ. Πουλή με τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ, κ.Παπαευσταθίου, στα κεντρικά του ΕΚΑΒ, στην Αθήνα

Από αυτή τη συνάντηση, έχουμε θετικές εξελίξεις :
1. Άμεση πρόσληψη επικουρικών ιατρών(όποιος ενδιαφέρεται να καταθέσει τα χαρτιά του στο Υπουργείο Υγείας)
2. Πρόσληψη από αρχές Φεβρουαρίου 2020, 11 ατόμων για τη λειτουργία του τομέα του Νότου, (επικουρικού προσωπικού και εν συνεχεία μόνιμου), καθώς επίσης, όποιος από τους συναδέλφους από Αθήνα ενδιαφέρεται για μετάθεση στην Κέρκυρα, θα εγκριθεί.
3. Εξετάζεται η παραχώρησης μιας μοτοσικλέτας,
4. Έγινε συζήτηση για τα ελικοδρόμια των Διαποντίων Νήσων και συζητήθηκαν προς επίλυση και άλλα εσωτερικά θέματα του ΕΚΑΒ.
Ως εκ τούτου, βάσει εξαγγελιών, η Κέρκυρα θωρακίζεται σημαντικά».

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!