Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

Πόλο: “Σπαθάτη” πρόκριση των κορασίδων του ΝΑΟΚ

Οι κορασίδες  του ΝΑΟΚ πήραν “σπαθάτη” πρόκριση για την Γ΄φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Κ15.

Συγκεκριμένα, για την Β΄φάση, που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο (15-16/1/22) η κερκυραϊκή ομάδα αγωνίστηκε στον όμιλο της Θεσσαλονίκης, οι αγώνες του οποίου πραγματοποιήθηκαν στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο, με αντιπάλους τις ομάδες Κ15 των ΠΑΟΚ, ΝΕ Πατρών & ΕΑΤΕΚ.

Η ομάδα του Σπύρου Τσιμίνου με απολογισμό δύο νίκες & μία ήττα κατέκτησε την δεύτερη θέση του ομίλου και έκοψε άξια το εισιτήριο συμμετοχής της στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος Κ15, που θα διεξαχθεί 8-10 Απριλίου 2022. Να σημειωθεί ότι το Σαββατοκύριακο διεξήχθησαν σε δέκα απο τους ένδεκα ομίλους  και οι αγώνες της Β΄φάσης του πρωταθλήματος παίδων.

Ωστόσο στον όμιλο της Πάτρας, όπου επρόκειτο να αγωνιστεί η ομάδα παίδων του ΝΑΟΚ με αντιπάλους: ΝΟ Πατρών, ΝΕ Πατρών & ΝΟ Ναυπλίου αναβλήθηκαν οι αγώνες, λόγω κρουσμάτων covid σε συμμετέχουσες ομάδες. Αναμένεται ο ορισμός διεξαγωγής τους σε ημερομηνία, που θα ορίσει η Κολυμβητική Ομοσπονδία.

 

Το ρόστερ του ΝΑΟΚ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Σπύρος Τσιμίνος. ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ:Χατζηγεωργίου Υ.-Χατζηγεωργίου Α.-ΑΝλύτη Ν.-ΑναλύτηΛ.-ΑνδριώτηΑ.-Ραψομανίκη Κ.-Ιασιμοπούλου Ε.Φαϊτά Κ.-Τρύφωνα Κ.-Μπογιάκη Μ.- Ρέτση Γ.-Σκορδίλη Α.-Μαρτζούκου Ε.-Κρασάκη Σ.

 ΟΜΙΛΟΣ ΘΕΣ/ΚΗΣ

Τα αποτελέσματα  των αγώνων

1 η αγωνιστική 

ΠΑΟΚ -ΕΑΤΕΚ 21-5

ΝΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ-ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ 16-9

 

2 η αγωνιστική

ΠΑΟΚ -ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ 14-9

ΕΑΤΕΚ –ΝΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 6-16

 

3 η αγωνιστική

ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ- ΕΑΤΕΚ 21-5

ΝΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ– ΠΑΟΚ 9-14

 

Η Βαθμολογία

ΠΑΟΚ 9

ΝΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 6

ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ 3

———————-

ΕΑΤΕΚ 0

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Προκρίθηκαν οι τρεις πρώτες

 

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!