Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Σήμερα η συνάντηση Γκίκα – Μιχαηλίδου για το “Χαμόγελο” στην Κέρκυρα

Συνάντηση με την υφυπουργό Δόμνα Μιχαηλίδου και τον υπουργό Κωστής Χατζηδάκη θα έχει σήμερα στην Αθήνα ο βουλευτής Κέρκυρας της ΝΔ Στ. Γκίκας, με θέμα την παύση λειτουργίας του “Χαμόγελου του Παιδιού” στην Κέρκυρα. Αυτό ανακοίνωσε χθες σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ Κέρκυρας ο κ.Γκίκας ο οποίος ανέφερε «κανείς μας δεν θέλει να κλείσει το Χαμόγελο του παιδιού στην Κέρκυρα και δεν υπήρξε καμία κυβερνητική πίεση στην κατεύθυνση αυτή», δήλωσε χαρακτηριστικά συμπληρώνοντας ότι έχει προσφερθεί και η Περιφέρεια και ιδιώτες να συμβάλουν για να γίνουν οι αλλαγές στο κτήριο, που απαιτεί ο νόμος. Σε κάθε περίπτωση, αύριο έχει προγραμματισμένη συνάντηση με τον Υπουργό Κωστή Χατζηδάκη και την υφυπουργό Δόμνα Μιχαηλίδου για το θέμα αυτό”.
Όπως είπε χαρακτηριστικά «ξαφνικά προέκυψε αυτό το θέμα χωρίς να υπάρχει απαίτηση από πλευράς κυβερνήσεως. Εγώ μπορώ να καταλάβω ότι υπάρχει μια πίεση προς το Χαμόγελο, γιατί υπάρχει μια πίεση, υπάρχουν δημοσιογραφικές έρευνες που γίνονται για το Χαμόγελο αλλά δεν νομίζω ότι έχει σύνδεση με την Κέρκυρα. Πρέπει να γίνουν κάποια πράγματα που προβλέπει η νομοθεσία αλλά δεν ήταν κάτι τόσο άμεσο για να γίνει όλη αυτή η φασαρία ενώ δεν έχει λήξει και η προθεσμία. Τα προβλήματα λύνονται με συνεννόηση» κατέληξε.

 

*Η φωτό είναι από τον περασμένο Ιούνιο κατά την άφιξη της Δ. Μιχαηλίδου στην Κέρκυρα, όπου την υποδέχθηκε ο κ. Γκίκας

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!