Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

ΣΕΠΕ Κέρκυρας: «Το Πολυτεχνείο Ζει»

Ένα λουλούδι κατέθεσαν στο μνημείο του Πολυτεχνείου έξω από την ΠΕ Κέρκυρας τα μέλη του ΣΕΠΕ Κέρκυρας.

Σε ανακοίνωση του ο Πρόεδρος του ΣΕΠΕ Α. Κουρσάρης τονίζει τα εξής: «Το Πολυτεχνείο ήταν και θα είναι πάντα ένα ζωντανό κάλεσμα για τη δημοκρατία και την ελευθερία.
Σαράντα εφτά χρόνια μετά, η μνήμη της εξέγερσης του Πολυτεχνείου τροφοδοτείται από τους αγώνες της ζωντανής εκπαίδευσης με το σύγχρονο νόημα του συνθήματος «Ψωμί-Παιδεία-Ελευθερία». Αγώνες για την παιδεία, για το εισόδημα, για τα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα. Ειδικά σήμερα, που αμφισβητούνται με βίαιο τρόπο τα κοινωνικά δικαιώματα και οι δημοκρατικές κατακτήσεις δεκαετιών και επιδιώκεται η πλήρης υποταγή τους στις επιταγές της αγοράς.
Το Πολυτεχνείο ζει! Ζει μέσα στις καρδιές όλων εκείνων που αντιλαμβάνονται ότι η ελευθερία είναι ένα αγαθό για το οποίο αξίζει να αγωνίζεται κανείς».

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!