Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Σε Αρχαιρεσίες το Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Κέρκυρας

Καλούνται οι αντιπρόσωποι των πρωτοβάθμιων σωματείων και οι συνδικαλιστικές οργανώσεις, μελών του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ Κέρκυρας, σε Σύγκληση Εκλογοαπολογιστικής Συνέλευσης, για την εκλογή εφορευτικής επιτροπής, σύμφωνα με τις διατάξεις του Εσωτερικού Κανονισμού Λειτουργίας των Νομαρχιακών Τμημάτων της Α.Δ.Ε.Δ.Υ (άρθρο 6).

Παρακαλούνται οι αντιπρόσωποι να προσέλθουν στη συνεδρίαση, με αντίγραφα των πρακτικών που πιστοποιούν την εκλογή τους, καθώς και με συμπληρωμένη τη συνημμένη κατάσταση με τα στοιχεία των εκλεγμένων αντιπροσώπων (κατά προτίμηση σε ηλεκτρονική μορφή).

Την Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020, στις 17:00, στο Εργατικό Κέντρο Κέρκυρας, θα διευθύνει η εκλεγμένη τριμελής εφορευτική επιτροπή που θα οριστεί από την ολομέλεια και η οποία θα καθορίσει την ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών.

Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Συνέλευση θα επαναληφθεί στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα την επόμενη Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Κέρκυρας

Ο πρόεδρος Ο Γραμματέας

Γιάννης Ραψομανίκης Παναγιώτης Ποζίδης

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!