Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΣΚΑΚΙ

Σκάκι: Ο Σπ. Μακρής  του ΣΠΖΚ «πέταξε» μεταγραφικά στο Περιστέρι

Μεταγραφές δεν γίνονται μόνο στα αθλήματα των γηπέδων και των στίβων, αλλά και στα πνευματικά αθλήματα, όπως το σκάκι.

Η μεταγραφική περίοδος στο σκάκι είχε ανοίξει στις 25 Οκτωβρίου 2020 και ολοκληρώθηκε στις 3 Δεκεμβρίου 2020. Στις 21 Δεκεμβρίου 2020 συνεδρίασε η Επιτροπή Μεταγραφών της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας, η οποία εξέτασε τα αιτήματα και πήρε απόφαση επί των αιτήσεων µεταγραφών που είχαν υποβληθεί,  σύµφωνα µε τις προϋποθέσεις και τη διαδικασία, που καθορίζει ο Κανονισµός Εγγραφών – Μεταγραφών της Οµοσπονδίας. Ενώ στις 28 Δεκεμβρίου 2020 η ΕΣΟ έδωσε στη δημοσιότητα  το πρακτικό της Επιτροπής Μεταγραφών όπως επικυρώθηκε από το ΔΣ. Οι σκακιστές  που μεταγράφονται θα αγωνίζονται με το νέο τους σωματείο από την 1/1/2021 (έναρξη νέας αγωνιστικής περιόδου). Συνολικά έγιναν δεκτές 635 αιτήσεις, ενώ απορρίφθηκαν μόλις τρεις.

Μεταξύ των αθλητών που πήραν μεταγραφή και ο αθλητής του Συνδέσμου Παικτών Ζατρικίου Κέρκυρας Σπύρος-Διονύσιος Μακρής, ο οποίος επανήλθε στον ΠΣ Περιστερίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νεαρός ταλαντούχος αθλητής, γιός του διαιτητή και προπονητή του ΣΠΖ Κέρκυρας Φώντα Μακρή, είχε μεταγραφεί το 2017 από τον ΣΠΖ Κέρκυρας στο Περιστέρι, ωστόσο πέρυσι επανήλθε στον κερκυραϊκό σύλλογο με υποσχετική, η οποία έληξε και ως εκ τούτου επανήλθε στο αθηναϊκό σωματείο.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!