Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΣΚΑΚΙ

Σκακιστική γιορτή στον Σ.Π. Ζ.Κ. με κοπή πίτας & τουρνουά

Ο Σύνδεσμος Παικτών Ζατρικίου Κέρκυρας τήρησε και φέτος το έθιμο, που θέλει να συνδυάζει την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας με την διοργάνωση αναπτυξιακού σκακιστικού τουρνουά, στο οποίο συμμετέχουν οι μικροί αθλητές-τριες του ιστορικού κερκυραϊκού σωματείου. Υπενθυμίζουμε ότι φέτος ο Σύνδεσμος Παικτών Ζατρικίου Κέρκυρας κλείνει έναν αιώνα λειτουργίας.

Η σημερινή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο εντευκτήριο του Σ.Π.Ζ.Κ., που βρίσκεται στο Νέο Λιμάνι. Στο τουρνουά πήραν μέρος 50 μικροί σκακιστές, χωρισμένοι σε δύο γκρουπ. Το ένα με 18 παιδιά και το άλλο με τριανταδύο. Στο πρώτο νικητές αναδείχτηκαν 1) Πανδή Φαίη, 2) Σιαπάτης Αντώνης και 3) Στεφανίδης Βαγγέλης, ενώ πρωταθλήτρια κοριτσιών αναδείχτηκε η Σαγιά Νεφέλη. Στο δεύτερο γκρουπ οι νικητές ήταν: 1) Τσαφούρος Κωστής, 2) Σκαρλάτος Χάρης & 3) Μεταλληνός Άγγελος, ενώ στα κορίτσια πρώτευσε η Γκόγκα Ευτυχία.

Εκτός των σκακιστικών νικητών, τυχερές της χρονιάς ήταν οι Βάγια Σαμουράκη και Κωνσταντίνα Μικάλεφ, στις οποίες έτυχαν τα φλουριά από τις δύο πίτες, που έκοψε ο πρόεδρος του ΣΠΖΚ Μάνος Ναθαναήλ. Πάντως η γιορτή δεν τελείωσε σήμερα, αφού και έχει και αύριο συνέχεια με την διεξαγωγή του τουρνουά των μεγαλύτερων και εμπειρότερων σκακιστών του σωματείου. Την επιμέλεια της διοργάνωσης είχε η Σπυριδούλα Γατσούλη.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!