Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

 Σκοράρουν αμφότεροι στο Ισραήλ, προβάδισμα στο Euro η Αγγλία

Σήμερα ρίχνεται στην ευρωπαϊκή «αρένα» ο Ολυμπιακός, αύριο Άρης και ΠΑΟΚ. Παράλληλα, το Euro Γυναικών έχει φτάσει αισίως στα προημιτελικά, για τα οποία η διοργανώτρια Αγγλία τίθεται αντιμέτωπη με την Ισπανία.

 

Προβλέψεις για κάθε άθλημα! Τα πιο έγκυρα προγνωστικα τενις

 

  1. Μακάμπι Χάιφα – Ολυμπιακός (20:00)

 

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται σε μια «καυτή» έδρα και απέναντι σε ομάδα από το Ισραήλ, που δεν έχει καλή παράδοση (επίδοση 1-2-3, 2/2 αποκλεισμούς σε νοκ άουτ αναμετρήσεις). Ωστόσο έχει σύμμαχο το αήττητο σερί 24 αγώνων (17-7-0) σε προκριματικά ευρωπαϊκή διοργάνωσης και το ότι δεν έχει αποκλειστεί ποτέ Ιούλιο μήνα. Η Μακάμπι διαθέτει τον πρώην μπακ του Άρη, Σούντγκρεν, ενώ στα στόπερ ηγείται ο πιθανότατα παίχτης της ΑΕΚ σε λίγες μέρες, Πλάνιτς. Μη σημαντικές οι απουσίες για τον κόουτς Μαρτίνς, ο οποίος έχει διλήμματα για την 11άδα. Και οι δύο ομάδες έδειξαν ανέτοιμες στα πρόσφατα παιχνίδια τους. Πιθανόν και να αδικείται η Μακάμπι από το σετ, όμως εμείς, θα ποντάρουμε στο G/G που προσφέρεται στο 1.90.

 

  1. Αγγλία (Γ) – Ισπανία (Γ) (22:00)

 

Αλλάζουμε διοργάνωση και πάμε στο γυναικείο Euro. Εντυπωσίασε η Αγγλία στους ομίλους, σημείωσε τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς, πετυχαίνοντας 14 γκολ (αριθμός ρεκόρ) και κρατώντας την εστία της απαραβίαστη. Η Ισπανία ζορίστηκε για να προκριθεί στα νοκ άουτ, χρειάστηκε ένα γκολ στην εκπνοή της τελευταίας αγωνιστικής. Παρ’ ότι η οικοδέσποινα Αγγλία δεν αντιμετώπισε κανένα… μεγαθήριο στους ομίλους, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη μας. Ποντάρουμε στον άσο σε απόδοση 2.03.

 

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις, οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν  | 21+

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!