Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Σπ. Κροκίδης: Ευχαριστίες σε ακτοπλοϊκές εταιρείες της γραμμής με Ηγουμενίτσα για μείωση κομίστρων σε υποψήφιους σπουδαστές

“Ξεκινάνε οι πανελλαδικές εξετάσεις. Πολλοί από τους υποψηφίους επιλέγουν σχολές ενστόλων όπως στρατιωτικές και αστυνομικές, ΤΕΦΑΑ και άλλες. Οι επιλογές τους οφείλονται στο μεράκι που έχουν, στις δεξιότητες τους καθώς και στην σιγουριά που τους δίνει η μονιμότητα στον Δημόσιο Τομέα” αναφέρει σε δήλωσή του ο πρ. δήμαρχος, πολιτευτής ΝΔ Κέρκυρας Σπ. Κροκίδης.

Και συνεχίζει: Τα παιδιά αυτά εκτός των άλλων προϋποθέσεων πρέπει να υποβληθούν σε υγειονομικές και ψυχομετρικές εξετάσεις αλλά και σε πρακτικές δοκιμασίες ( αθλήματα) όπως δρόμος 100 μ., 200 μ., 400 μ. και 1000 μ., άλμα  σε ύψος με φόρα, άλμα σε μήκος με φόρα, ρίψη σφαίρας, κολύμπι 50 μ. κ.λ.π ανάλογα με την σχολή προτίμησής τους.

Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να μετακινηθούν εκτός Κερκύρας για να συμμετέχουν σε αυτές τις δοκιμασίες και μάλιστα να παραμείνουν αρκετές ημέρες στον τόπο διεξαγωγής τους. Αυτή η διαδικασία προξενεί ένα μεγάλο κόστος στις οικογένειές τους. Ένα σημαντικό έξοδο είναι και η μετακίνησή τους καθώς  συνοδεύονται από κάποιο μέλος της οικογένειάς τους με ιδιόκτητο όχημα ή άλλο μέσο μαζικής μεταφοράς.

Την αγωνία πολλών οικογενειών μου μετέφερε ο αγαπητός φίλος και αυτοδιοικητικός Τάκης Θεοτόκης.

Ήλθα σε επαφή με τις ακτοπλοϊκές εταιρείες που εξυπηρετούν την γραμμή Κέρκυρα – Ηγουμενίτσα και  ανταποκρίθηκαν άμεσα  στην πρότασή μου για μείωση των κομίστρων των παραπάνω περιπτώσεων.

Οφείλω να ευχαριστήσω δημόσια την ακτοπλοϊκή εταιρεία  Kerkyra Lines για την έμπρακτη κοινωνική της προσφορά.  Η εταιρεία στο πλαίσιο της υποστήριξης των νέων που θα συμμετέχουν σε εξετάσεις εκτός του νησιού, προσφέρει  70% έκπτωση στο ΙΧ δηλαδή 10€ και 75% έκπτωση στον κάθε επιβάτη δηλαδή 2,50€, για κάθε διαδρομή. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στα εκδοτήρια της εταιρείας ή να επικοινωνούν για διευκρινίσεις στο 26610 23876.

Την ίδια προσφορά έκανε και η εταιρεία KERKYRA Seaways. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στα εκδοτήρια της εταιρείας ή να επικοινωνούν για διευκρινίσεις στο 26650 21000.

Ευχόμαστε στους διαγωνιζόμενους υγεία, καλή επιτυχία και καλή πρόοδο.

 

Σπύρος Κροκίδης

Πρώην Δήμαρχος

Πολιτευτής ΝΔ Κέρκυρας

 

 

 

 

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!