Quantcast
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑΣΠΥΡΟΣ ΠΑΝΤΕΛΙΟΣ

Σπ. Παντελιός: Είναι ώρα ευθύνης, διεκδικώ την Προεδρία της Νομαρχιακής Ν.Δ

Είναι ώρα ευθύνης. Γι’ αυτό θα διεκδικήσω την Προεδρία της Νομαρχιακής Επιτροπής της Ν.Δ
Σε μια εξόχως δύσκολη περίοδο για την χώρα μας και την κοινωνία μας, οφείλουμε όλοι μας να απαντάμε θετικά στις προκλήσεις του μέλλοντος και να αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας, ώστε να διαμορφώσουμε ευοίωνες συνθήκες ευημερίας για τους συμπολίτες μας.
Η Νέα Δημοκρατία, ως κατ’ εξοχήν το κόμμα ευθύνης και ο Πρωθυπουργός μας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες που διαμόρφωσε η πανδημία του SARS-COV- 2, πέτυχαν να σταθεί όρθια η κοινωνία και εμείς οφείλουμε να σταθούμε αρωγοί σε αυτή την τιτάνια προσπάθεια.
Οι Νομαρχιακές Επιτροπές είναι ένας κρίκος της θεσμικής αλυσίδας που εκπροσωπεί την κοινωνία και μάλιστα ο πλησιέστερος και ο πιο εγγύς στην κοινωνία, την οποία οφείλει να αφουγκράζεται τα προβλήματα της, τις διεκδικήσεις της και τις προσδοκίες της και να τα μετουσιώνει σε πράξεις και χρήσιμα και χρηστικά επιτεύγματα για τον τόπο μας.
Με πυξίδα τις διαχρονικές  αρχές και τις αξίες του κόμματος μας αισθάνομαι ότι έφθασε η στιγμή να υπηρετήσω από θέση ευθύνης το κόμμα που υπηρέτησα ανιδιοτελώς από μικρό παιδί και συνεχίζοντας την οικογενειακή μου παράδοση για να συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις στην ενίσχυση του κόμματος μου, έχοντας την εδραία πεποίθηση ότι η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη μπορεί να δημιουργήσει τη νέα Ελλάδα που όλοι ονειρευόμαστε και προσδοκούμε. Η πρόκληση μπροστά μας τεράστια για θα πάρουμε την σκυτάλη από μια Νομαρχιακή Επιτροπή και έναν Πρόεδρο το Γιάννη Κοντό που έχουν προσφέρει τα μέγιστα και στον τόπο μας και στο κόμμα μας, αφού επί της θητείας τους η Νέα Δημοκρατία ήρθε πρώτο κόμμα στις Εθνικές εκλογές, στην εκλογική μας περιφέρεια ενώ  κέρδισε και στις αυτοδιοικητικές εκλογές Α! και Β! βαθμού.
Σε αυτές τις δύσκολες χρονικά περιόδους, οφείλουμε να βρεθούμε συνοδοιπόροι με την πλειοψηφία της κοινωνίας, να αφουγκραζόμαστε τις αγωνίες της και τα θέλω της, να συσπειρώνουμε όλες τις δυνάμεις και να καταστήσουμε συμμέτοχους όλους τους συμπολίτες μας που εμπνέονται από τις αρχές και τις αξίες της Ν.Δ.
Η πολιτική είναι το μέσο, το «εργαλείο» με το οποίο μπορούμε να δώσουμε λύσεις στα προβλήματα της καθημερινότητας και να διαμορφώσουμε τους όρους και τις προϋποθέσεις για μια βιώσιμη ανάπτυξη του τόπου μας, γι’ αυτό οφείλουμε όλοι μαζί να δώσουμε το παρών.
Σε αυτόν τον όμορφο αγώνα, εν όψει των εσωκομματικών εκλογικών διαδικασιών που προβλέπει το καταστατικό μας και που θα πραγματοποιηθούν το ερχόμενο φθινόπωρο, θα δώσω το παρών και καλώ όλες τις φίλες και τους φίλους να συστρατευθούν σε αυτή την προσπάθεια για να ενισχύσουμε ακόμα περισσότερο τη Νέα Δημοκρατία και να προσφέρουμε ανιδιοτελώς αλλά αποτελεσματικά στον τόπο μας και στην τοπική κοινωνία.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΝΤΕΛΙΟΣ

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!