Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΣΤΙΒΟΣ / ΔΡΟΜΟΣ

Στίβος: Καρέ κερκυραίων αθλητών επίλεκτοι του ΣΕΓΑΣ

Τα ονόματα των αθλητών και αθλητριών που εντάσσονται στην κατηγορία στήριξης και την προεθνική ομάδα Κ20 έδωσε στη δημοσιότητα ο ΣΕΓΑΣ. Ανάμεσα σε αυτούς και τέσσερις  κερκυραίοι.

 Οι Παναγιώτης Μαντζουρογιάννης (πρώην αθλητής του Κερκυραϊκού ΓΣ & νυν του ΑΟ Κάλλιστος στο μήκος με επίδοση 7.62μ & προπονητή τον Π.Χατζηαναστασιάδη) και Σπύρος Δουκατέλης αθλητής του Κερκυραϊκού ΓΣ με επίδοση στα 400μ 48.10) & προπονητή τον Δ.Βασιλικό) οι οποίοι συμπεριλήφθηκαν στην κατηγορία στήριξης και οι Σπύρος Ντουραχάνης (αθλητής του ΑΟ Κέρκυρα στα 800μ με επίδοση 1.50.99 & προπονητή τον Φ.Τάντη) και Ηρώ Βραδή (αθλήτρια του Κερκυραϊκού ΓΣ στο επί κοντώ με επίδοση 3.95μ & προπονητή τον Π.Σκορδίλη) που επιλέχτηκαν για την προεθνική ομάδα Κ20.

Οι αθλητές μας επιβραβεύτηκαν οι δύο πρώτοι για την επίτευξη ορίων και συμμετοχή τους στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ23, ο τρίτος για όριο και συμμετοχή στο ευρωπαϊκό Κ20 και η Βραδή για την επίτευξη του ορίου στο ευρωπαϊκό (Κ18), το οποίο τελικά δεν διεξήχθη λόγω covid. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ «Στις προεθνικές ομάδες εντάχθηκαν αθλητές και αθλήτριες που εκτιμάται πως έχουν τα εφόδια να πετύχουν τους αγωνιστικούς στόχους της επόμενης σεζόν και να βρεθούν σε υψηλό επίπεδο τα επόμενα χρόνια. Συνολικά 99 αθλητές και αθλήτριες εντάχθηκαν στην κατηγορία Στήριξης, 60 στην προεθνική Κ20 και 32 στην προεθνική Κ18».

 

 

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!