Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Στην Κέρκυρα οι περιφερειακοί αγώνες τραμπολίνο

Το Σαββατοκύριακο 28-29 Μαρτίου 2020 το κλειστό γυμναστήριο του ΕΑΚ Κέρκυρας θα φιλοξενήσει αγώνες τραμπολίνο.

 

Η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία όρισε την Κέρκυρα, ως τόπο διεξαγωγής του περιφερειακού αγώνα τραμπολίνο 1-4 επιπέδων και του προκριματικού αγώνα τραμπολίνο συλλόγων και ατομικού Α-Β-Γ- Δ κατηγοριών της Γ΄Περιφέρειας.  Να σημειωθεί από τους προκριματικούς αγώνες  οι  δεκαπέντε  καλύτεροι αθλητές-τριες και οι πέντε  καλύτερες ομάδες όλων των Περιφερειών, από τις Α΄-Β΄-Γ΄ κατηγορίες και σε κάθε αγώνισμα των Προκριματικών Αγώνων (του 5ου επιπέδου) προκρίνονται στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα εφόσον περάσει η βαθμολογία τους τα όρια που αναφέρονται στον κανονισμό.  Για την Δ’ κατηγορία οι 15 καλύτεροι αθλητές και οι 5 καλύτερες ομάδες κάθε αγωνίσματος (του 5ου επιπέδου) θα προκριθούν στην Τελική Φάση Α – Γ – Δ περιφερειών. Να σημειωθεί ότι οι Περιφέρειες της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας είναι τέσσερις.

 

Τα Νησιά του Ιονίου  μαζί Πελοπόννησο, Αιτωλοακαρνανία, Ήπειρο,  Ευρυτανία και Φωκίδα συγκροτούν την Γ Περιφέρεια. Στους αγώνες της Κέρκυρας θα πάρουν μέρος αθλητές- τριες από τα σωματεία -μέλη της ΕΓΟ των συγκεκριμένων περιοχών. Μεταξύ αυτών και ο Γυμναστικός Όμιλος Κέρκυρας, ο οποίος θα είναι οικοδεσπότης των αγώνων.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ

Οι αθλητές-τριες θα αγωνιστούν σε υποχρεωτικά και ελεύθερα προγράμματα στα παρακάτω αγωνίσματα, σύμφωνα με τον Διεθνή κώδικα βαθμολογίας της F.I.G και τις τροποποιήσεις στον εσωτερικό κανονισμό Τραμπολίνο 2019 που έχει εκδώσει η Ε.Γ.Ο. Στους αγώνες, που αφορούν τραμπολίνο και διπλό μίνι-τραμπ  θα πάρουν μέρος αθλητές-τριες  των εξής κατηγοριών:

ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΕΦΗΒΩΝ-ΝΕΑΝΙΔΩΝ

ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ – ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α΄

ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ – ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Β’

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!