Quantcast
SLIDERΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Στην Κέρκυρα τη Δευτέρα ο πρώην υπουργός Υγείας Α. Ξανθός

Την Κέρκυρα και τις δομές Υγείας του Ε.Σ.Υ. θα επισκεφθεί την Δευτέρα 10 Ιανουαρίου ο Ανδρέας Ξανθός, Τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. & πρώην Υπουργός Υγείας.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ, στην επίσκεψη του θα συναντηθεί με το ιατρικό & νοσηλευτικό δυναμικό του νησιού, τους εργαζόμενους συνολικά στις δημόσιες δομές υγείας, αυτούς που ουσιαστικά κράτησαν και κρατούν ζωντανό  το δημόσιο σύστημα Υγείας μέσα σε αντίξοες συνθήκες υγειονομικής κρίσης  και κυβερνητικής αναλγησίας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

10.00 Επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας Κέρκυρας – ΤΟΜΥ (Πόλης)

11.00 Επίσκεψη στη Μονάδα “Διάπλους” και το Κέντρο Ψυχικής Υγείας

12.30 Επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας-Σύσκεψη με τα στελέχη του Νοσοκομείου και τα Σωματεία των Εργαζομένων στις δημόσιες δομές υγείας και το ΕΚΑΒ.

 

                   

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!