Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στις 12 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Ακαδημία του Θιναλιακού

Την 12η Σεπτεμβρίου όρισε η διοίκηση του Θιναλιακού ως ημερομηνία έναρξης  της νέας αγωνιστικής χρονιάς για τις Ακαδημίες της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής: Η εναρξη λειτουργίας της Ακαδημίας του Θιναλιακού εχει οριστεί για την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου. Οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται και φέτος στο γήπεδο της Κασσιωπης (για τα τμήματα της Κ14 και Κ16, θα υπάρχει και η δυνατότητα να γίνουν κάποιες προπονήσεις, κατόπιν συνεννοήσεως και στο γήπεδο Νυμφών).

Η Ακαδημία θα περιλαμβάνει τα κάτωθι τμήματα:

Κ8 : Μπαμπίνι (2015-2016)

Κ10 : Προ τζούνιορ (2013-2014)

Κ12 : Τζούνιορ (2011-2012)

Κ14 : Προ παιδικό (2009-2010)

Κ16 : Παιδικό (2006**-2007-2008) .

**Για τη συμμετοχή των γεννηθέντων το 2006, αναμένεται η απόφαση της ΕΠΣΚ.

Χρέη Υπευθύνου Ακαδημίας θα ασκεί για άλλη μια χρονιά ο Κονταλιπος Γεώργιος.

Οι Γενικοί Αρχηγοί των τμημάτων της Ακαδημίας θα είναι οι εξής:

Π. Σαλβάνος Ιωάννης, Βουργίδης Φίλιππος,

Κοντάλιπος Γεώργιος, Φαραζής Στέφανος.

Το προπονητικό επιτελείο αποτελείται από τους:

Κουρσάρη Δημήτρη, Κωστελέτο Αλέξανδρο (προπονητής/υπεύθυνος φυσ. κατάστασης), Ζαφείρη Ιωάννη, Κουρσάρη Σπύρο (προπονητής τερματοφυλάκων), Καρδακάρη Γιώργο.

Για ακόμη μια χρονιά ο παιδοψυχολόγος Κασταμονίτης Κώστας, ο φυσιοθεραπευτής Μαρτίνος Αντώνης και ο ορθοπεδικός Δαφνής Σπύρος θα συνδράμουν.

“Οι δραστηριότητες της Ακαδημίας μας, ευελπιστούμε ότι και φέτος θα επεκταθούν και πέραν της καθημερινής προπονητικής διαδικασίας και των αγώνων.

Παίζουμε, διασκεδάζουμε και κοινωνικοποιούμαστε, προκειμένου να δημιουργήσουμε μαζί μία υγιή κοινωνική ομάδα νέων αθλητών που θα πρεσβεύει τις αξίες του αθλητισμού”.

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!