Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ΑΕ Λευκίμμης ξεκίνησε την προετοιμασία της

Μετά τον Αστέρα Πετριτή, ο οποίος ξεκινάει νωρίτερα τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις, αφού ως κυπελλούχος ΕΠΣΚ μετέχει στο κύπελλο Ελλάδος, η αυλαία του οποίου ανοίγει στις 31 Αυγούστου και η ΑΕ Λευκίμμης έκανε ποδαρικό στις προπονήσεις, ενόψει της συμμετοχής της στο πρωτάθλημα Γ΄Εθνικής.

Υπενθυμίζουμε ότι η σέντρα της Γ΄Εθνικής έχει οριστεί για τις 2 Οκτωβρίου 2022, ενώ χθες το βράδυ ήταν η καταληκτική ημερομηνία δηλώσεων συμμετοχής στο πρωτάθλημα, με τις δύο κερκυραϊκές ομάδες, ΑΕ Λευκίμμης και Αστέρα Πετριτή να έχουν ήδη δηλώσει την συμμετοχή τους. Η κλήρωση εκτός απροόπτου θα διεξαχθεί στις 7 Σεπτεμβρίου. 

Το πρωτάθλημα Γ΄Εθνικής  έχει αναδιαρθρωθεί και θα διεξαχθεί με 76 ομάδες χωρισμένες με γεωγραφικά κριτήρια σε τέσσερις ομίλους των 19 ομάδων (ή 18 εάν αποχωρήσει κάποια ομάδα) ο καθένας, ενώ καταργούνται και τα μπαράζ ανόδου, αφού στην Super League 2 θα προβιβάζονται απευθείας οι πρωταθλητές των τεσσάρων ομίλων.

Τέλος από κάθε όμιλο θα υποβιβαστούν οι επτά (στους ομίλους των 18 ομάδων πέφτουν έξι) τελευταίες ομάδες της βαθμολογίας.

 

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!