Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Στο πλευρό της Πυροσβεστικής ο Δήμος Βορρά στη φωτιά σπιτιού στους Αυλιώτες

Στο πλευρό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ήταν η Πολιτική Προστασία του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας, αναφέρει σχετικό δελτίο τύπου που εξέδωσε ο Δήμος του Βορρά.

Η ανακοίνωση:

Φωτιά εκδηλώθηκε  τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 1-4-2020 σε διώροφη οικία στην κοινότητα Αυλιωτών.

Άμεση ήταν η επέμβαση τόσο της πυροσβεστικής υπηρεσίας (κλιμάκιο Θιναλίων) όσο και της πολιτικής προστασίας του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας με υδροφόρο όχημα.  Επικουρικά τέθηκαν στη διάθεση των αναγκών και δυο μικρά οχήματα τύπου 4χ4.

Από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν εκεί ο Αντιδήμαρχος αρμόδιος της πολιτικής προστασίας Θεοφάνης Σκέμπρης, ο Αντιδήμαρχος καθημερινότητας Νίκος Μουζακίτης , ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Πέρρος ,ο προϊστάμενος της πολιτικής προστασίας Γιώργος Μαυρόπουλος .

Οι κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας επιλαμβάνονται ήδη τα θέματα στέγασης και κάλυψης αναγκών των οικογενειών που διέμεναν στην οικία ,σε τρόφιμά , φάρμακα κ.λ.π.

Η Δημοτική Αρχή Βόρειας Κέρκυρας, εκφράζει για άλλη μια φορά τις ευχαριστίες του στο πυροσβεστικό κλιμάκιο Θιναλίων για τις υπηρεσίες του .

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!