Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Στο Πρωτοδικείο κατέθεσε υποψηφιότητα η ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ υπό τον Γ. Καρύδη

Η δημοτική Παράταξη ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ κατέθεσε σήμερα την υποψηφιότητα του Συνδυασμού της για το Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων με υποψήφιο Δήμαρχο το Γιώργο Καρύδη.
Όπως ανακοίνωσε ο συνδυασμός, «η ποσόστωση του δημοτικού μας Ψηφοδελτίου περιλαμβάνει 55% γυναίκες και 45% άνδρες. Η ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ αποτελείται από ενεργούς πολίτες που ζουν στο νησί μας, βιώνουν την καθημερινότητά του και αποφάσισαν ν΄ αναλάβουν δράση για να συμβάλλουν στην επίλυση των προβλημάτων που μας ταλαιπωρούν.
Συνεχίζουμε να δίνουμε τη μάχη των δημοτικών εκλογών προκειμένου να καταστήσουμε γνωστές σ΄ όλους τους κερκυραίους τις προγραμματικές μας θέσεις που έχουν διαμορφωθεί με βάση τα συμφέροντα της μεγάλης πλειοψηφίας του κερκυραϊκού λαού.
Θέλουμε για μια ακόμη φορά να τονίσουμε ότι οι προτάσεις μας είναι σαφείς, ειλικρινείς και ξεκάθαρες .
Ζητούμε από τους συμπολίτες μας να ενημερωθούν, να κρίνουν και να συγκρίνουν πρόσωπα και προγράμματα πριν κάνουν την τελική τους επιλογή στην κάλπη των δημοτικών εκλογών στις 26 του Μάη».

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!