Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στο Πύργο Ηλείας το μουσικό σώμα της Συμφωνικής Ορχήστρας Μίκης Θεοδωράκης

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Συμφωνικής Ορχήστρας Μίκης Θεοδωράκης, γνωστοποιεί στο φιλόμουσο κοινό της την επικείμενη συναυλία του μουσικού σώματος, στον Πύργο Ηλείας.

Τα έγχορδα της Συμφωνικής Ορχήστρας, θα παρευρεθούν τη Παρασκευή 17 Νοεμβρίου στο συνεδριακό κέντρο της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας, ύστερα από πρόσκληση του Επιμελητηρίου , εν όψει της εκδήλωσης με θεματικό άξονα ‘’Βιώσιμη ανάπτυξη μέσω πολιτιστικών δράσεων, με πόλο έλξης τη μουσική και τις καλές πρακτικές σπουδαίων μουσικών γεγονότων για την ενδυνάμωση του τουρισμού.’’

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κέρκυρα: Μεγάλη ανάγκη για αίμα για τον 26χρονο από το τροχαίο ατύχημα

Το μουσικό σώμα θα συμπράξει με τη χορωδία του 1ου Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Πύργου, σε ένα αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη. Σολίστ: Μαργαρίτα Stadler (Σοπράνο), Σπύρος Σουέρεφ (Τενόρος), Λευτέρης Αντωνιάδης (Λαϊκός Τραγουδιστής). Πλαισιώνουν οι: Κωνσταντίνος Βιδάλης (Μπουζούκι), Αχιλλέας Μακράκης (Κιθάρα). Διεύθυνση Ορχήστρας: Ηλίας Γκογκίδης. Τη καλλιτεχνική επιμέλεια της εκδήλωσης υπογράφει ο Ανδρέας Βιδάλης.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!