Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΤΟΠΙΚΑ

Με μεγάλη επιτυχία η παρουσίαση του βιβλίου του Στεφ. Πουλημένου στην Αχαράβη

Με εξαιρετική επιτυχία έγινε το Σάββατο 11/1/2020 η παρουσίαση του βιβλίου ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ του Στέφανου Πουλημένου στο Λαογραφικό Μουσείο ΑΧΑΡΑΒΗΣ.

Στην εκδήλωση που διοργάνωσαν, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Αχαράβης και η Ένωση Περιθειωτών “Φίλιππος Βλάχος”, μίλησαν για το βιβλίο, η Ελένη Μπουνιά, αρχαιολόγος και ο συγγραφέας του Στέφανος Πουλημένος.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο Δήμαρχος Βόρειας Κέρκυρας Γιώργος Μαχειμάρης και οι επικεφαλής παρατάξεων της μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο, Κώστας Ρούσσινος και Σωκράτης Τρύφωνας, ενώ το “παρών” έδωσαν ο πρώην βουλευτής Κώστας Παυλίδης, ο πρώην Δήμαρχος Θιναλίων Σπύρος Βάρελης, στελέχη της Δημοτικής Αρχής, εκπρόσωποι πολιτιστικών φορέων της βόρειας Κέρκυρας και πλήθος κατοίκων της ευρύτερης περιοχής.

Συμμετείχε το δημοφιλές μουσικό σχήμα των “ΔΥΟ ΛΑΛΟΥΝ”, που χειροκροτήθηκε θερμά από το κοινό : βίντεο εδώ
(με πληροφορίες και φωτο απο ανάρτηση του κ. Πουλημένου)

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!