Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΧΑΝΤΜΠΟΛ

Στο χάντμπολ νίκησαν οι Παμπαίδες του Φαίακα – έχασαν οι Παίδες (φωτορεπορταζ)

Νίκη για τους Παμπαίδες & ήττα για τους Παίδες ήταν ο απολογισμός των δύο ομάδων υποδομών του Φαίακα στους αγώνες με τις αντίστοιχες ομάδες των Ιωαννίνων. Οι αγώνες διεξήχθησαν στα Γιάννενα στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης των Πανελλήνιων πρωταθλημάτων Παμπαίδων Α & Παίδων.
Ειδικότερα οι Παμπαίδες του Φαίακα πήραν τη νίκη με 25-39, ενώ οι Παίδες ηττήθηκαν 33-20. Η διοίκηση του Φαίακα με σχόλιο της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ευχαρίστησε την ομάδα των Ιωαννίνων και τον κ. Καραμπίνα για την ευχάριστη φιλοξενία, υποσχόμενη να την ανταποδώσει στους επαναληπτικούς αγώνες της Κέρκυρας.
__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!