Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΧΑΝΤΜΠΟΛ

Φιλικά παιχνίδια των υποδομών χάντμπολ του Κ.Γ.Σ στη Βέροια (φωτορεπορτάζ)

To Σάββατο (2/4/22)  με την ευκαιρία του αγώνα χάντμπολ Α2 Γυναικών στην Βέροια, o Κερκυραϊκός δεν έχασε  την ευκαιρία να πραγματοποιήσει  φιλικά με τις μικρές του ομάδες. ..Έτσι Παγκορασίδες και Παμπαίδες Β (γεννημένοι 2010-2011) αγωνίστηκαν τα μεν Κορίτσια με την αντίστοιχη του Φιλίππου Βέροιας, τα δε αγόρια με τον τοπικό Φέρωνα .

Μετά την ολοκλήρωση των φιλικών, το προπονητικό τιμ του Κερκυραϊκού, σχολίασε: “Το ταλέντο περισσεύει ΟΜΩΣ μας λείπουν οι αγώνες και εκεί πρέπει να επικεντρωθούμε σαν σύλλογος. Ευχαριστούμε πολύ και τον Φίλιππο και τον Φέρωνα για την φιλοξενία τους και επιφυλασσόμαστε να ανταποδώσουμε”.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!