Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Στ. Γκίκας: «Η Πολιτεία Οφείλει να Στηρίξει πιο Ουσιαστικά τα Στελέχη των Ενόπλων μας Δυνάμεων»

Μήνυμα Στέφανου Γκίκα για την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων

 Με αφορμή την σημερινή διπλή εορτή των Εισοδίων της Θεοτόκου και της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων, ο Βουλευτής Κέρκυρας της Νέας Δημοκρατίας, Στέφανος Γκίκας, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Σήμερα γιορτάζει η Εκκλησία μας τα Εισόδια της Παναγίας μας, αλλά τιμούμε και τις Ένοπλες Δυνάμεις μας που με την αδιάκοπη προσφορά τους, αποτελούν τους εγγυητές της Εθνικής μας κυριαρχίας και των Εθνικών κυριαρχικών μας δικαιωμάτων.

Σε μια περίοδο αστάθειας και συγκρούσεων όπως αυτή που βιώνουμε, τα στελέχη των Ενόπλων μας Δυνάμεων εργάζονται νυχθημερόν με τόλμη και αφοσίωση, σε ξηρά, θάλασσα και αέρα, για να διασφαλίσουν την Ειρήνη και την Σταθερότητα στην περιοχή μας.

Παράλληλα συνδράμουν ουσιαστικά στις περιπτώσεις φυσικών καταστροφών, πάντα πρόθυμα να βοηθήσουν και να προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο με αυτοθυσία και προσήλωση. Με την ανεκτίμητη προσφορά τους, έχουν κερδίσει τον σεβασμό, την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη των Ελλήνων πολιτών.

Η Πολιτεία οφείλει και πρέπει να ενσκύψει ακόμη περισσότερο στα στελέχη των Ενόπλων μας Δυνάμεων και να προσαρμόσει τις πολιτικές της ώστε να στηρίξει πιο ουσιαστικά τα στελέχη μας. Το απαιτούν οι καιροί.

Χρόνια Πολλά στις γυναίκες και στους άνδρες που υπηρετούν την Πατρίδα!

Η Παναγία να τους σκέπει

 

Σχετικά Άρθρα:

 Ο πανηγυρικός λόγος στη Μητρόπολη Κέρκυρας για τα Εισόδια της Θεοτόκου και την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων

Μήνυμα Μπιάγκη για τα Εισόδια της Θεοτόκου, Ημέρα Ενόπλων Δυνάμεων 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!