Quantcast
SLIDERΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Συζήτηση για το Βίδο στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κ. Κέρκυρας της Δευτέρας

Με εννιά θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του κεντρικού Δήμου Κέρκυρας  τη Δευτέρα 24 Απριλίου 2023 και ώρα 19.30 στη Συνεδριακή Αίθουσα ΕΥΑΓΟΡΑΣ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΔΗΣ (Παλαιόπολη Μον–Ρεπό).

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ

  1. Συζήτηση για τη νησίδα ΒΙΔΟ.
  2. Έγκριση περί: α) σύστασης της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας με την επωνυμία «Δίκτυο Μπλε Δήμων» και με το διακριτικό τίτλο «Δίκτυο Μπλε Δήμων», β) του σχεδίου καταστατικού της Εταιρείας, γ) της συμμετοχής του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων στο κεφάλαιο της Εταιρείας και δ) της παροχής εξουσιοδοτήσεων για τις απαραίτητες ενέργειες (Εισηγήτρια η Δήμαρχος κα Μερόπη – Σπυριδούλα Υδραίου).
  3. Έγκριση παροχής εξουσιοδότησης στην Δήμαρχο κα Μερόπη – Σπυριδούλα Υδραίου για την υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας CITIZEN REGISTRY μεταξύ του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων Νήσων, της Π.Ε.Δ.-Ι.Ν., των Δήμων Ιονίων Νήσων, της Π.Ε.Δ.- Δ. Μακεδονίας και της Εθνικής Συνομοσπονδίας ΑμεΑ, για την αξιοποίηση του ψηφιακού εργαλείου Μητρώου Πολιτών (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ανδρέας Σκούπουρας).
  4. Έγκριση 2ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (Α.Π.Ε.) και 2ου Πρωτοκόλλου Κανονισμού Τιμών Μονάδων Νέων Εργασιών (Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε.) του έργου «Έργα αποκατάστασης καταστροφών που προκλήθηκαν από έντονα καιρικά και πλημμυρικά φαινόμενα, του Δήμου Κ. Κέρκυρας & Δ.Ν.» (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Καλόγερος).
  5. Έγκριση τροποποίησης του άρθρου 3 (διάρκεια) της σύμβασης με αριθμό πρωτοκόλλου 23441/23.5.2019 «Αμοιβή Ορκωτών λογιστών για τη λύση και εκκαθάριση της ΜΑΕΔΗΚ», χωρίς μεταβολή του οικονομικού αντικειμένου, κατόπιν αιτήματος της ΣΟΛ CROWE (Εισηγήτρια η Αντιδήμαρχος κα Παναγιώτα Τζάννε).
  6. Έγκριση μετάθεσης του χρόνου παράδοσης των ειδών της υπ’ αριθμόν 32578/26.8.2022 σύμβασης με τίτλο «Προμήθεια απορριμματοφόρων οχημάτων συλλογής βιοαποβλήτων», κατόπιν αιτήματος της Εταιρείας (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ιωάννης Σερεμέτης).
  7. Έγκριση μετάθεσης του χρόνου παράδοσης των ειδών της υπ’ αριθμόν 32579/26.8.2022 σύμβασης με τίτλο «Προμήθεια απορριμματοφόρων οχημάτων συλλογής ανακυκλώσιμου χαρτιού», κατόπιν αιτήματος της Εταιρείας (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ιωάννης Σερεμέτης).
  8. Έγκριση μετάθεσης του χρόνου παράδοσης των ειδών της υπ’ αριθμόν 31487/18.8.2022 σύμβασης με τίτλο «Προμήθεια Κάδων Βιοαποβλήτων», κατόπιν αιτήματος της Εταιρείας (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ιωάννης Σερεμέτης).
  9. Έγκριση μετάθεσης του χρόνου παράδοσης των ειδών της υπ’ αριθμόν 30906/9.8.2022 σύμβασης με τίτλο «Προμήθεια Κάδων Ανακυκλώσιμου Χαρτιού», κατόπιν αιτήματος της Εταιρείας (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ιωάννης Σερεμέτης).

 

 

Η Συνεδρίαση θα μεταδίδεται ζωντανά με livestreaming (link σύνδεσης: bit.ly/3hdRFnR).

 

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

Δημήτριος Γ. Μεταλληνός

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!