Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Συνάντηση Μ. Υδραίου με τους δημάρχους Βόρειας και Νότιας Κέρκυρας

«Mια Νέα Αρχή και μια Νέα Εποχή για την Κέρκυρα σηματοδοτεί η πρωτοβουλία της νέας Δημάρχου κ. Μερόπης Υδραίου να καλέσει σε συνάντηση τους άλλους δύο δημάρχους του νησιού την Παρασκευή στις 11 π.μ.» αναφέρει χαρακτηριστικά ανακοίνωση της Κερκυραίων Δήμος.
Η συνάντηση θα γίνει στην αίθουσα του Δήμου στο Φαληράκι και ο στόχος της είναι να οριοθετηθεί , με αίσθημα ευθύνης, ένα πλαίσιο συνεργασίας για τα προβλήματα που είναι κοινά και απαιτούν κοινή αντιμετώπιση.
΄΄ Οι τρεις νέοι δήμοι που δημιουργήθηκαν πρέπει να συνεργάζονται την επόμενη μέρα. Κυρίως όμως πρέπει να λειτουργήσουν από την πρώτη μέρα, με όσο το δυνατόν λιγότερα προβλήματα.
Το ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων αλλά και οι υποδομές και οι υπηρεσίες ύδρευσης και αποχέτευσης αποτελούν δύο πεδία στα οποία είμαστε υποχρεωμένοι να συνεργαστούμε.
Με ορθολογισμό και το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον. Η προχειρότητα και οι μικροκομματικές σκοπιμότητες που κυριάρχησαν στη διάσπαση του δήμου, δημιουργούν προβλήματα που είμαστε υποχρεωμένοι να αντιμετωπίσουμε.’’ τονίζει η νέα Δήμαρχος κ. Μερόπη Υδραίου.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!