Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Συνάντηση του υποψήφιου Τ. Μεταλληνού με τους τρεις δημάρχους Κέρκυρας

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων Τάκη Μεταλληνός συνοδευόμενος  από συνεργάτες του, πραγματοποίησε συναντήσεις με τους τρεις Δημάρχους του νησιού εν αρχή με την Δήμαρχο Κεντρικής Κέρκυρας και τους συνεργάτες της, για ενημέρωση επί των οικονομικών και λοιπών θεμάτων που αφορούν τον μεγάλο Δήμο του νησιού.

 

Η ανακοίνωση

Στον Δήμο Νότιας Κέρκυρας συζητήθηκαν θέματα  διαδημοτικής συνεργασίας και εκκρεμοτήτων που δημιούργησε το «σπάσιμο» του ενιαίου Δήμου Κέρκυρας. Στη Βόρεια Κέρκυρα λόγω των πυρκαγιών, επισκεφθήκαμε την πληγείσα περιοχή και εκφράσαμε τη συμπαράστασή μας στους πολίτες, στις πυροσβεστικές δυνάμεις και στους εθελοντές καθώς και στη Δημοτική Αρχή.

Οι επισκέψεις διαλόγου και ενημέρωσης, θα συνεχιστούν με φορείς και άλλους εκπροσώπους της τοπικής μας κοινωνίας. Όσοι βέβαια ανησυχούν για τις ξένες προς αυτούς πρωτοβουλίες της παράταξής μας, που μέρα με τη μέρα ενδυναμώνεται στην κοινωνία , και νιώθουν ότι απειλούνται , διασπείρουν φήμες για δήθεν συνεργασίες της παράταξής μας κάτω από το τραπέζι και εν αγνοία του κερκυραϊκού λαού

        ΑΣ ΗΡΕΜΗΣΟΥΝ     –     ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ

Συνεχίζουμε με στόχο την κατάκτηση της εκλογικής νίκης της 8ης Οκτωβρίου για να περάσουμε από τις πολιτικές της μιζέριας, της αναποτελεσματικότητας,  της εικόνας και του αυτοθαυμασμού, σε ρεαλιστικές, εφαρμόσιμες και αποτελεσματικές πολιτικές που χρειάζεται επειγόντως η Κέρκυρα.

Όλα τα υπόλοιπα είναι πολιτικές πρακτικές περασμένων περιόδων που δεν μας αφορούν.

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!