Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Συνεδρίασε το διευρυμένο όργανο του ΠΑΣΟΚ για την εκλογή επιτροπής Εκλογικού Αγώνα (video)

Πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Κέρκυρας η συνεδρίαση της διευρυμένης Νομαρχιακή Επιτροπή Κέρκυρας ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ με την παρουσία των υποψηφίων Βουλευτών (Δρυ, Πέτσιου, Κλήμης, Κουλούρης, Μπιάγκης) με στόχο την εκλογή του συντονιστικού οργάνου  Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα, που θα θέσει το οργανωτικό και πολιτικό πλαίσιο ενόψει των Εθνικών εκλογών της 21ης Μαΐου.

Ο Γραμματέας Ν. Τησαρχόντου απεύθυνε ανοιχτό κάλεσμα σε όλα τα στελέχη της παράταξης, που τώρα, αλλά και στο παρελθόν, όπως ανέφερε,  έχουν συμμετάσχει στα ψηφοδέλτια της παράταξης στην Τοπική Αυτοδιοίκηση Α και Β βαθμού, στα Επιμελητήρια, στα σωματεία των εργασιακών και κοινωνικών χώρων καθώς και την νεολαία να ανταποκριθούν και να συμπορευτούν στο κάλεσμα της.

Τα βασικά θέματα που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν είναι τα ζητήματα υγείας, υποδομών, απορρίμματα, ενώ χαρακτήρισε την περιφερειακή αρχή ως την πιο αποτυχημένη σε όλα τα επίπεδα. Εξω από το κάδρο της κριτικής που άσκησε, δεν άφησε τη δήμαρχο Μ. Υδραίου που την χαρακτήρισε “κομματική” η οποία με την κα. Κράτσα “που πουλάει φύκια και μεταξωτά φουλάρια”, διέλυσαν τα πάντα”, ανέφερε ο κ. Τησαρχόντου.

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!