Quantcast
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Συνελήφθη στην Κέρκυρα, διωκόταν από την Interpol της Αλβανίας

Πρόκειται κατά περίπτωση για σύλληψη 38χρονουομογενή δυνάμει Ερυθράς Αγγελίας ΔιεθνώνΑναζητήσεων της Interpol Αλβανίας και 43χρονου ημεδαπού δυνάμει ενταλμάτων σύλληψης κ. Ανακριτή Κεφαλληνίας

 

Συνελήφθησαν, τα τελευταία 24ωρα, στην Κέρκυρα και την Κεφαλονιά, από αστυνομικούς των αντίστοιχων Διευθύνσεων Αστυνομίας, δύο διωκόμενα πρόσωπα.

 

Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση, στην Κέρκυρα, το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής (14.04.2023), στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.εντοπίστηκε και σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κέρκυρας συνελήφθη 38χρονος ομογενής, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ερυθρά Αγγελία Διεθνών Αναζητήσεων της Interpol Αλβανίας, για το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας με πρόθεση.

 

Σε μία ακόμη περίπτωση, στο Αργοστόλι Κεφαλληνίας, το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου (15.04.2023), από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου, συνελήφθη 43χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίουεκκρεμούσαν δύο εντάλματα σύλληψης του κ. Ανακριτή Κεφαλληνίας, για τα αδικήματα της διακεκριμένης κλοπής και ληστείας, αντίστοιχα.

 

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!