Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολή Κέρκυρας ΠΑΟ: Tίμησε  τον Μαραντόνα στη Νάπολη

Στη Νάπολη βρέθηκαν δύο αγωνιστικά τμήματα (Κ14 & Κ16)  της κερκυραϊκής ποδοσφαιρικής σχολής του Παναθηναϊκού, συμμετέχοντας σε διεθνές τουρνουά Ακαδημιών. 

Το τουρνουά, διοργάνωσε από 24-28 Ιουνίου  η Sport Team και πήραν μέρος τμήματα ακαδημιών από Μίλαν-Φιορεντίνα-Ολύμπια/Γιουβέντους-Φροζινόνε-Τζένοα-Όαση-Καρντίτο-Σαν Πιέτρο και από Ελλάδα επίλεκτες ομάδες του Δικτύου σχολών του ΠΑΟ από Κέρκυρα-Κόρινθο/Ναύπλιο-μία ακαδημία του Ολυμπιακού κ.α. Οι αγώνες διεξήχθησαν στα αθλητικά κέντρα της Νάπολη Stadium &  Eden Campi di Calcio. Η σχολή της Κέρκυρας, της οποίας υπεύθυνος είναι ο Βαγγέλης Καρπατσέλης συμμετείχε  με 33 αθλητές. Η Κ14 στους δύο πρώτους αγώνες ηττήθηκε από τις αντίστοιχες ομάδες των Ολύμπια/Γιουβέντους και Μίλαν, ωστόσο ολοκλήρωσε το τουρνουά με νίκη επί της Φιορεντίνα. Η Κ16 νίκησε τα δύο πρώτα ματς με αντιπάλους Μίλαν και Φιορεντίνα, ωστόσο την Τετάρτη στον τελευταίο της αγώνα έχασε από την Φροσινόνε. Χθες η κερκυραϊκή αποστολή, πριν πάρει το πλοίο της επιστροφής, πέρασε από Σαλέρνο για χαλάρωση & ψυχαγωγία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τη Δευτέρα η κερκυραϊκή αποστολή ξεναγήθηκε στην παλιά πόλη της Νάπολη και επισκέφθηκε το μνημείο -γραφίτη, που είναι αφιερωμένο στον Ντιέγκο Μαραντόνα, εναποθέτοντας μία φανέλα της Σχολής Κέρκυρας ΠΑΟ για να τιμήσουν την μνήμη  του “Χρυσού Αγοριού”.

Μπράβο στα “τριφυλλοφόρα” ταλέντα

Μαζί με την κερκυραϊκή αποστολή ήταν και ο Παναγιώτης Παναγούτσος επικεφαλής του Δικτύου ΠΑΟ Δυτικής Ελλάδας. Σε ανάρτήσή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει: “Ολοκλήρωση για το διεθνές τουρνουά στην Νάπολη . Μια διαδικασία που γέμισε όλους με εξαιρετικές εμπειρίες. Αξίζουν πολλά  μπράβο στις δυο αποστολές σχολών του δικτύου PSS Κέρκυρας , Κορίνθου για την άψογη παρουσία τους αγωνιστική και όχι μόνο κατά την διάρκεια των πέντε ημερών . Ένα μεγάλο προσωπικό ευχαριστώ σε προπονητές , γονείς , των δυο σχολών για την άψογη συνεργασία ώστε να βγει το Επιθυμητό αποτέλεσμα .Μια μεγάλη πρόκληση τελείωσε … και περιμένει την επόμενη …Καλό καλοκαίρι”.

 

Η αποστολή PAO Soccer Schools Corfu

 

Κ16

  1. ΤΣΙΟΣΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
  2. ΚΟΝΤΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
  3. ΚΑΡΠΑΤΣΕΛΗΣ ΑΣΗΜΑΚΗΣ
  4. ΛΕΠΕΝΙΩΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
  5. ΠΙΑΣΙΕΝΤΙΕΡ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
  6. ΜΠΑΛΑΣ ΦΩΤΙΟΣ
  7. ΑΡΓΥΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΑΣ
  8. ΝΑΡΚΙΣ ΟΡ
  9. ΤΣΟΛΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ
  10. ΑΡΜΕΝΗΣ ΜΑΡΙΟΣ
  11. ΓΡΙΒΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
  12. ΓΕΩΡΓΟΠΕΤΡΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
  13. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
  14. ΓΟΥΛΙΑΡΜΗΣ ΗΛΙΑΣ
  15. ΖΕΙΝΕΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
  16. ΚΑΣΦΙΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
  17. ΜΠΛΕΤΣΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Κ14

  1. ΠΕΤΡΟΥ ΣΠΥΡΟΣ
  2. ΠΕΤΡΟΥ ΜΑΡΙΟΣ
  3. ΚΑΡΥΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
  4. ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
  5. ΘΕΟΔΟΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
  6. ΛΕΙΣΟΥ ΙΩΑΝΝΑ
  7. ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΣΠΥΡΟΣ
  8. ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΣΠΥΡΟΣ
  9. ΤΡΙΒΥΖΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
  10. ΑΛΕΞΙΟΥ ΣΠΥΡΟΣ
  11. ΚΟΝΤΗΣ ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΣ
  12. ΛΕΠΕΝΙΩΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
  13. ΠΑΡΓΙΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
  14. ΝΑΡΚΙΣ ΤΟΥΛΙ
  15. ΜΑΚΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
  16. ΚΡΑΣΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

Αρχηγός Αποστολής : Αυγερινού Ελευθερία

Υπεύθυνος Αποστολής : Παναγιώτης Παναγούτσος

Προπονητής -Δ/ντης Σχολής : Καρπατσέλης – Βαγγέλης

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!