Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑΧωρίς κατηγορία

Τα συγχαρητήρια στον Παντελιό από τον συντονιστή της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ

Δημοσίως συνεχάρη ο συντονιστής της Ν.Ε. Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Χρήστος Μωραΐτης, τον νεοεκλεγέντα πρόεδρος της ΔΕΕΠ (ΝΔ) Κέρκυρας Σπ. Παντελιό, για την εκλογή του. Ο κ. Μωραΐτης ευχήθηκε η νέα θητεία του κ. Παντελιού να απέχει από ακρότητες, τοξικές αντιπαραθέσεις και μικροπαραταξιακες επιδιώξεις, όπως και του προκατόχου του. Καλή δουλειά.

Συγκεκριμένα έγραψε: ” Είναι ευχάριστο να βλέπεις παλιούς σου μαθητές και μαθήτριες να αναλαμβάνουν θέσεις ευθύνης αμφισβητώντας μάλιστα τον δάσκαλο και τραβώντας τον δικό τους δρόμο. Συγχαρητήρια Σπύρο Παντελιέ. Εύχομαι η θητεία σου να απέχει από ακρότητες, τοξικές αντιπαραθέσεις και μικροπαραταξιακες επιδιώξεις, όπως και του προκατόχου σου. Καλή δουλειά”.

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!