Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Τζιν και t-shirt: πώς θα εμπλουτίσετε το σύνολο

Θα στοιχηματίσουμε πως αυτήν τη στιγμή υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα ρούχα στην ντουλάπα σας. Ένα απλό tshirt και σίγουρα μερικά τζινhttps://www.celestino.gr/el-GR/gynaikeia-jeans/r=0101002000 . Αν δεν έχετε ένα απλό μαύρο ή άσπρο tshirt είναι η ώρα να σκεφτείτε πολύ σοβαρά την πιθανότητα να το αποκτήσετε. Δεν υπάρχει πιο εύκολος συνδυασμός από το τζιν με μια απλή μπλούζα, ειδικά αν βιάζεστε να φύγετε για μια έξοδο. Παρ’ όλα αυτά, όσο απλό και αν σας φαίνεται ένα τέτοιο outfit, δεν υπάρχει κανένας λόγος να είναι και βαρετό. Υπάρχουν μερικοί τρόποι να εμπλουτίσετε αυτήν την πολύ απλή βάση.

Πώς να εμπλουτίσετε το look

Επειδή τα γυναικεία τζιν παντελόνια με tshirts είναι από μόνα τους πολύ απλά και ουδέτερα κομμάτια, είναι σημαντικό να δώσετε το κάτι παραπάνω στο σύνολο με ό,τι άλλο χρησιμοποιήσετε.

1. Statement κοσμήματα

Ένα μεγάλο κολιέ το οποίο μπορείτε να ταιριάξετε χρωματικά με άλλα κομμάτια του outfit (με τη ζώνη σας ή με μια ζακέτα, για παράδειγμα) σίγουρα θα τραβήξει τα βλέμματα και θα δώσει λάμψη στο look σας. Ωστόσο, αν δεν σας αρέσουν τόσο τα μεγάλα, statementκοσμήματα, μπορείτε να συνδυάσετε πολλά μικρότερα, σε πιο μίνιμαλ στυλ. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε βραχιόλια, ακόμη και περισσότερα κολιέ (το χρυσό με το ασημί ταιριάζουν υπέροχα). Προσέξτε μόνο να μην το παρακάνετε. Διαλέξτε είτε πολλά μίνιμαλ κοσμήματα είτε ένα statement piece.

2. Statement (or not) παπούτσια

Αντίστοιχα με τα κοσμήματα, ένα ζευγάρι παπούτσια με ενδιαφέρον σχέδιο θα δώσει άλλον αέρα στο τζιν και, συνολικά, στο outfit. Αν, όμως, νιώθετε και πάλι πως αυτή θα ήταν μια πολύ bold επιλογή που δεν σας εκφράζει, μπορείτε να επιλέξετε ακόμη και ένα απλό ζευγάρι τακούνια ή μπαλαρίνες (εξίσου απλές ή με κάποιο print ή διακοσμητικό στοιχείο).

3. Ζώνες και τσάντες

Εντάξει, είμαστε σίγουρες πως οι τσάντες είναι κάτι στο οποίο δίνετε κάποια βάση. Και σε αυτήν την περίπτωση θα ήταν υπέρ του look σας να δοκιμάσετε να κρατήσετε μια τσάντα με όχι και τόσο συνηθισμένο σχέδιο, καθώς θα δώσει το κάτι παραπάνω σε ένα, κατά τα άλλα, απλό outfit. Παράλληλα, είμαστε εξίσου σίγουρες πως πολλές από εσάς αγνοούν εντελώς τη δύναμη μιας καλαίσθητης ζώνης. Χρησιμοποιήστε μια ζώνη με έντονο χρώμα, ώστε να δημιουργήσετε ένα σημείο εστίασης στο σύνολο και στη συνέχεια, επιλέξτε άλλα στοιχεία με βάση αυτό.

Και πειραματιστείτε! Υπάρχουν πάρα πολλοί συνδυασμοί που μπορείτε να δοκιμάσετε και το καλό είναι πως ένα απλό tshirt και ένα τζιν σας δίνουν τον τέλειο καμβά για να το κάνετε. Με λίγη φαντασία, ακόμη και το πιο απλό outfit μπορεί να γίνει πολύ ενδιαφέρον.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!