Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

Την Κυριακή ο κολυμβητικός γύρος Π. Φρουρίου στη μνήμη Αρη Μουζακίτη

Ο ΝΑΟΚ διοργανώνει για τρίτη χρονιά τον κολυμβητικό αγώνα 2,3 χιλιομέτρων με την επωνυμία «Γύρος του Παλαιού Φρουρίου» για να τιμήσει τη μνήμη του αδικοχαμένου αθλητή του ομίλου Δόκιμου Ανθυποπυραγού Άρη Μουζακίτη.
Ο Δόκιμος Αξιωματικός του Πυροσβεστικού Σώματος τον Ιούλιο 2017,το τρακτέρ, που τον μετέφερε στον τόπο φωτιάς, που έκαιγε στο Ζευγολατιό Κορινθίας ανετράπη, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα. Ο Άρης Μουζακίτης ήταν γεννημένος στην Κέρκυρα το 1984 και υπήρξε αθλητής υδατοσφαίρισης του ΝΑΟΚ.

Ο Αρης Μουζακίτης

Η εκκίνηση του κολυμβητικού γύρου Παλαιού Φρουρίου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019 στις 11 το πρωί από τις εγκαταστάσεις του ΝΑΟΚ.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!