Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Της νύχτας τα λερώματα

Από τη ΛΑ.ΣΥ. Βόρειας Κέρκυρας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

  Η «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» Βόρειας Κέρκυρας στο πλαίσιο της προβολής των θέσεων της και του υποψήφιου δημάρχου της τοποθέτησε πριν από μία εβδομάδα 14 καλαίσθητα πανό σε διάφορα σημεία του δήμου. Τα πανό αυτά βρέθηκαν χθες το βράδυ στο στόχαστρο της νύχτας! Κάποιοι “αρουραίοι” με την προστασία του σκοταδιού τα λέρωσαν με τα σύμβολα του μισανθρωπισμού. Είχε προηγηθεί λίγες μέρες πριν και το κατέβασμα δύο πανό.

   Δεν μας παραξενεύει τίποτε από όλα αυτά! Τους ενοχλεί ο βαθιά δημοκρατικός και ανθρωπιστικός λόγος της «ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ», η τεράστια απήχηση της, το μαζικό ψηφοδέλτιο της, το αυθόρμητο ρεύμα στήριξής της, οι μεγάλες συγκεντρώσεις και τα μηνύματα για “πρωτιές” σε πολλά χωριά του δήμου. Ενοχλεί του οπαδούς του ρατσισμού που “εμείς δεν τραγουδάμε για να χωρίσουμε τον κόσμο αλλά για να τον ενώσουμε”. Γι’ αυτό και το ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ δεν έδωσε στη ναζιστική κτηνωδία –  και δεν θα μπορούσε ΠΟΤΕ να δώσει – ούτε μία θέση για υποψήφιο της.

   Να ξέρουν καλά οι νοσταλγοί του Χίτλερ και όσοι τους ανέχονται πως στην κοινωνία της Βόρειας Κέρκυρας “κακή σκουριά δεν πιάνει”. Την απάντηση θα την πάρουν την Κυριακή από εκατοντάδες σπίτια της περιοχής που ετοιμάζονται να γεμίσουν τις κάλπες με τα κόκκινα γαρίφαλα της ελπίδας και του αγώνα.

                        

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!