Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τολμηρός ο άσος του Παναθηναϊκού, με τους φιλοξενούμενους σε Φιρτ, Μιλάνο

Γεμάτη η σημερινή μέρα, φουλ των δυνατών αναμετρήσεων. Ξεχωρίζει το ντέρμπι Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ, στον Βόλο δοκιμάζεται ο Άρης, ενώ στα… δύο χωρίζεται το Μιλάνο για το ντέρμπι «della Madonnina».

Διάβασε την αξιολόγηση του sportingbet casino live!

1192. Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ (19:30)

Το ντέρμπι της αγωνιστικής στην Ελλάδα είναι σαφώς το Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ. Ο γηπεδούχoς προέρχεται από το 0-0 με τον ΟΦΗ, αποτέλεσμα που τον άφησε πίσω στη βαθμολογία. Εντός έδρας έχει την τάση να δημιουργεί πολλές ευκαιρίες και κάτι ανάλογο θα πράξει και τώρα.

Κουρασμένος από την προσπάθεια της Πέμπτης με την Κοπεγχάγη είναι ο ΠΑΟΚ, ο οποίος βέβαια θέλει νίκη, ώστε να μη χάσει την επαφή με την πρώτη δυάδα της βαθμολογίας. Οι αποδόσεις γέρνουν προς τα δεξιά, όμως εμείς θα κυνηγήσουμε την έκπληξη και τον ακριβό άσο του 3.44.

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Σούπερ Λιγκ στο Foxbet!

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!