Quantcast
SLIDERΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Του Λαζάρου “ξαναζωντάνεψε” ο ιστορικός ΑΟ Κέρκυρα

Το Σάββατο του Λαζάρου συγκροτήθηκε σε σώμα το προσωρινό διοικητικό συμβούλιο του ιστορικού ερασιτεχνικού ποδοσφαιρικού σωματείου ΑΟ Κέρκυρα.

Η συνεδρίαση, λόγω των μέτρων περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού, έγινε δια περιφοράς.
Το πρακτικό της πρώτης αυτής ιστορικής συνεδρίασης, υπέγραψαν τα δέκα από τα μέλη του ΔΣ: Ευστάθιος Μηλιώτης, Γιώργος Κολυτάς, Ματθαίος Γιαννούλης, Δημήτριος Μπόρτς, Αντώνιος Ζώτος, Ιωάννης Κατέρης, Γεώργιος Κοσκιέρης,Γεώργιος Κάνταρος, Νικόλαος Σπάτουλας και Σπυρίδων Σκλαβενίτης.

Ο Θεόδωρος Κεϊκίδης, διαμένει στους Παξούς και λόγω της απαγόρευσης των μετακινήσεων, θα υπογράψει μόλις αρθούν τα μέτρα. Υπενθυμίζουμε ότι το 11μελές διοικητικό συμβούλιο ορίστηκε από το Πρωτοδικείο Κέρκυρας. Η απόφαση του πρωτοδικείου προέκυψε μετά την αίτηση για ορισμό προσωρινής διοίκησης, που είχε καταθέσει το 2019 το μέλος του σωματείου Στάθης Μηλιώτης.
Η εκδίκαση πραγματοποιήθηκε στις 10 Φεβρουαρίου 2020 και η απόφαση εκδόθηκε στις 12 Μαρτίου με εντολή η το ορισθέν ΔΣ εντός έξι μηνών να προχωρήσει στην ανασύνταξη του ιστορικού συλλόγου με επαναβεβαίωση του μητρώου μελών, εγγραφές νέων και δρομολόγηση εκλογών για την ανάδειξη αιρετής διοίκησης.

Ως γνωστό το 2013, όταν η ΠΑΕ ΑΟ Κέρκυρα αδρανοποιήθηκε εξαιτίας της συμφωνίας με την ΠΑΕ ΑΟ Κασσιόπη, οι παλαίμαχοι του ιστορικού σωματείου είχαν προσφύγει στο Πρωτοδικείο για ορισμό προσωρινής διοίκησης στον ερασιτέχνη ΑΟ Κέρκυρα. Το 2014 το Δικαστήριο όρισε προσωρινή διοίκηση με την υποχρέωση μέσα σε μία διετία (2016) να επανδραστηριοποιήσει το σωματείο και να προχωρήσει σε εκλογές, οι οποίες ωστόσο δεν έγιναν με αποτέλεσμα ο ΑΟ Κέρκυρα να μένει αδρανής. Τώρα γίνεται νέο ξεκίνημα. Μετά την ολοκλήρωση της δια περιφοράς συνεδρίαση για τη συγκρότηση σε σώμα, το διοικητικό συμβούλιο με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στέλνει τις ευχές του: “Σας ευχόμαστε ολόψυχα το Άγιο Φως της Ανάστασης να καταυγάσει τις ψυχές όλων μας και να φέρει ευλογία σε κάθε βήμα μας στο ταξίδι της ζωής. Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση!”.

Η προσωρινή διοίκηση
Πρόεδρος-Υπεύθυνος Τύπου: Γιώργος Κολυτάς
Α΄Αντιπρόεδρος: Ματθαίος Γιαννούλης
Β΄Αντιπρόεδρος-Αναπληρωτής Υπευθ. Τύπου: Αντώνης Ζώτος
Γενικός Γραμματέας: Δημήτρης Μπορτς
Ταμίας: Ιωάννης Κατέρης
Ειδικός Γραμματέας: Σπυρίδων Σκλαβενίτης
Γενικός Αρχηγός: Ευστάθιος Μηλιώτης
Έφορος: Γεώργιος Κάνταρος
Μέλη:
Νικόλαος Σπάτουλας
Θεόδωρος Κεϊκίδης
Γεώργιος Κοσκέρης.

φωτο: Οι δέκα υπογράψαντες το πρακτικό της συγκρότησης σε σώμα του διοικητικού συμβουλίου του ιστορικού ΑΟ Κέρκυρα

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!