Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Ακαδημία Μπάγερν Μονάχου σήμερα στα Μωραΐτικα

Οι άνθρωποι της Μπάγερν, οι οποίοι τις δύο προηγούμενες χρονιές έμειναν ικανοποιημένοι από την Κερκυραϊκή φιλοξενία, επαναλαμβάνουν και φέτος την εκδρομή τους στην Κέρκυρα.

Η επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί σήμερα, όπου θα γίνει κοινή προπόνηση των Ακαδημιών Μπά¬γερν και Αστέρα Μωραϊτίκων. Ενώ, θα δοθεί η ευκαιρία και σε δέκα ακόμα αθλητές ηλικίας 5-14 ετών, άλλων Ακαδημιών ποδοσφαίρου του νησιού να συμμετάσχουν στην προπόνη¬ση αυτή.
Για όλα αυτά, η διοίκηση του Αστέρα εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:
Το FC Bayern Kids Club έρχεται για Τρίτη συνεχόμενη φορά στην Κέρκυρα, για μία και μοναδική προπόνηση στα Μωραΐτικα – μαζί με τα αστεράκια του Σωματείου μας.

Τα παιδιά που θα λάβουν μέρος, θα έχουν την ευκαιρία να προπονηθούν με τις μεθόδους μίας εκ των πιο επιτυχημένων ομάδων του κόσμου υπό την καθοδήγηση προπονητών της FC Bayern. Πρόκειται για μια ακόμη σημαντική πρωτοβουλία του Σωματείου μας, που αποτελεί συνέχεια της οργανωμένης και μεθοδικής προσπάθειας των τελευταίων ετών στο χώρο των Ακαδημιών.

φωτο Από την περυσινή συνάντηση των Ακαδημιών του Αστέρα με την Μπάγερν

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!